Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés? Hogy mulaszthatnám el?
Szóval amit érzek:
Éjjel-nappal csak erre a srácra gondolok, éjszaka róla álmodok, nappal róla álmodozom. A szívemben állandó "szúrást" érzek, és minden percben vagy a képeit nézem, vagy a zenéjét hallgatom.. Merthogy ő egy énekes..
Már első látásra is tetszett, de mióta élőben találkoztunk úgy érzem magam, mint egy szerelmes tinilány, és mindent megtennék azért, hogy újra átölelhessem...
Tiszta gáz, de ilyen fájdalmat még sosem éreztem, mint most, hogy tudom, hogy nem lehet az enyém.
Pedig sose voltam ilyen fanatikus típus, és nem zenekarokért vagy énekesekért rajongtam, hanem olyan zenét hallgattam, ami épp megtetszett.
Most az elmúlt pár napban viszont körülbelül 2-300x alkalommal hallgattam meg a számait.
Mintha elment volna az eszem.
Barátom már kicsit több, mint 3 éve van, és jó a kapcsolatunk, szóval nem értem ezt az egész "mániát", azt sem tudom mi ez az érzés.
Segítség :(
21L
Meguntad a barátodat. Új élményekre, új szerelemre, esetleg igazi szeretetre vágysz.
Szerintem lépj! A plátói pedig el fog múlni, ha találsz egy igazán jó alanyt, akit szerethetsz.
Mi ez az érzés?
-szerelem(fellángolás)
Hogy mulaszthatnám el?
-ne hallgasd a zenéit,ne nézd a képeit,próbálj meg ne rá gondolni.Sajnos ilyen téren nehéz tanácsot adni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!