Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lányra nem mertek ránézni, csak bámuljátok, akkor nagyon tetszik nektek?
"...ha egy lányra nem mertek ránézni, csak bámuljátok..."
Nem értem
Igen... Nálam legalábbis ez annak a jele hogy nagyon tetszik, mivel hiszek a szerelemben első látásra: azt jelenti szerelmes vagyok. És azért kapom el a tekintetem mert félek hogy csúnyán néz rám, és szerelmem tárgyától rosszul esne. Aki csak úgy simán tetszik annál nem nagyon érdekel, hogy néz rám.
Tudom, gyökér és félénk vagyok, de ez van :)
24/F
Hát általában pont azok előtt a lányok nem vagyok zavarba mert egyszerűen szó szerint belemélyedek a szemébe.
Ilyenkor általában mindig leblokkolok és megijedek saját
magamból kiváltott érzésektől.
De zavarba nem vagyok.
Csak egyszerűen nem tudok mit kezdeni a saját reakciómmal.
Ez szerintem egy nagyon erős vonzalom lehet ami később
átcsaphat szerelembe.
a férfinak meg van az a képessége hogy akár órákig is 1 pontra meredjen a tekintete, miközben nem gondol semmire és nem érez semmit.
lehet hogy szerelmes beléd, lehet hogy meg akar dugni, lehet hogy elbambult, lehet hogy csúnyának talál... bármi lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!