Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
öngyilkosságba kergetés - észheztérés?
ha valaki öngyilkosságba kerget egy másikat, mit érez, mikor meghal az a személy, akit öngyilkosságba kergetett?
vázolt helyzet: van egy szifonszemüveges srác, aki a bombajó csajt kinézi magának, a csaj játszik néha vele, megalázza, megszégyeníti, kihasználja, majd eldobja, és újrakezdi, míg a srácnak nyista.
...vagy...
ultraf-sza gyerek, és a kis hetedikes parasztcsaj belezúg... a srác megdugja, majd dugás után kiröhögi, milyen sz-r teste van, milyen könnyen belement, és zsarolja, hogy az apjának elmond mindent, ha ezek után nem szopja minden nap... egyszer felveszi videóra, felrakja netre... és végül szégyenében meghal.
vajon az ilyen gyökerek éreznek valamit akkor, amikor meghal az "áldozatuk"? vagy csak ezen is nevetnének?
eltaláltad. ezen is nevetnének.
aki retardált, az nem fogja fel, mit csinált, m neki nincsenek érzései= azt hiszi másnak senem
Hát már bocs, de ez a két példa ennyit is ér. Ha az első példában szereplő srác ennyire nem tudja kezelni a helyzetet, akkor annak az agyában már rég valami más baj van, és nem a csaj miatt lesz öngyilkos... btw azt elfelejthetnéd, h az öngyilkosság bárki hibája lenne, csak az öngyilkos hibája, és az ő személyes döntése. Egy normális embert alapból nem lehet öngyilkosságba kergetni csak úgy.
A második példában szereplő csajnak meg meg kell tanulnia, hogy a döntéseinek következménye van, és felelősséget kell vállalni értük. Ha a szülei nem tanították meg, úgyis megtanítja majd valaki, ha nem a "gonosz" pasi, majd a "gonosz" főnök vagy a "gonosz" ügyfél, és majd mindenkit gonoszozhat, mert ő nem vállal felelősséget a tetteiért. Hát ez hülyeség. Nekem is volt már olyan h lefeküdtem egy csajjal utána meg otthagytam a ge.ibe azt utána mondták h ki volt bukva hát kit érdekel tanuljon csak! Más is meg fogja próbálni kihasználni az életben, legyen csak esze.
Tök ügyesen mártírt csináltál két alapból defektes emberből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!