Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nőbe akiről kiderült,hogy skizofrén.mit tegyek ??
Figyelt kérdés
Először megijedtem mikor bevallotta,viszont azóta sokat olvasgattam erről a betegségről és úgy látom vannak akik egész jól elboldogulnak és sokaknak van párja is.ha van valakinek tapasztalata szívesen meghallgatnám.ma 12:09
2/8 A kérdező kommentje:
Szedi a gyógyszereit rendszeresen.Egyébként ránézésre nem látszik rajta semmi,ezért is döbbentem le.Annyi,hogy nem az a társasági ember,de engem ez egyáltalán nem zavar.ha feloldódik teljesen normálisan ellehet vele beszélgetni.volt olyan időszaka,hogy haza kellett mennie melóból,mert rá stresszelt,hogy teljesítse a napi normát,olyankor nem lehetett le nyugtatni,hogy bőven meg lesz,mert annyira rastresszelt,hogy ahogy ő fogalmazott “kezdett szétesni”utána darabig nem jött mert gyógyszert kellett állítani neki és idő ugye mire beáll.azóta nem volt ilyen
ma 12:36
5/8 A kérdező kommentje:
Mennyi értelmes válasz…..
ma 13:09
6/8 Misery válasza:
Szerintem ha szedi a gyógyszereit és teljesen teljes és normális életet él (nagyjából) akkor megér egy próbát. Most gondolj bele, mennyi ember van ebben az országban, akik nincsenek diagnosztizálva, mégis kapcsolatban vannak és amúgy nem normálisak... Mint az itt kommentelők nagy része. Igen, az empátia hiánya is mentális betegség ám... (Családon belüli erőszak, pedofilok, nárcisztikusok, stb... Az jobb??)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a normális választ!Szó szerint ugyanezt gondolom én is mindennel kapcsolatban….
ma 13:23
8/8 anonim válasza:
5. Jó. Majd találkozunk ugyanitt miután kipróbáltad. Aztán mesélj. És a lepontozók is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!