Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nőbe akiről kiderült,hogy skizofrén.mit tegyek ??
Figyelt kérdés
Először megijedtem mikor bevallotta,viszont azóta sokat olvasgattam erről a betegségről és úgy látom vannak akik egész jól elboldogulnak és sokaknak van párja is.ha van valakinek tapasztalata szívesen meghallgatnám.nov. 8. 12:09
11/20 anonim válasza:
A skizofréniával nagyon szépen le lehet élni egy életet, HA valóban szedi a gyógyszereket rendszeresen. Akkor nincs probléma.
Akkor van, ha nem szedik.
12/20 anonim válasza:
Hosszú távon nem lesz az jó neked, nálam kizáró ok minden esetben.
13/20 gabor49 válasza:
szerintem semmi baj vele sőt izgató is
15/20 A kérdező kommentje:
Te valamit nagyon keversz utolsó.A skizofrénnek nincs több személyisége,az a disszociatív személyiségzavar.
nov. 9. 10:06
16/20 anonim válasza:
Nagyon durva betegség. Nem ajánlom a kapcsolatot ilyen emberrel. Ha kezelés alatt van és foglalkozik magával, akkor esetleg.
17/20 anonim válasza:
Ha eldöntötted akkor minek tetted fel a kérdést?
18/20 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem el,csupán kíváncsi lettem volna néhány tapasztalatra,de egy két komment kivételével semmi érdemlegeset nem írt senki,csak baromságokat.Látszik,hogy az emberek többsége a böszme amerikai filmekből indul ki….Azt elhiszem,hogy ha nem szed gyógyszert az illető,akkor elkezd leromlani az állapota,de ha odafigyel erre az ember és terápiára jár,akkor igenis lehet esélye viszonylag normális életre.Mindenkinél másak a tünetek
nov. 9. 17:34
19/20 anonim válasza:
Te ezt már eldöntötted, pont. Mindenki hülye csak te vagy helikopter
20/20 A kérdező kommentje:
Tudod mit?Valószínüleg igazad van.őszintén szólva hülyén is érzem magam,hogy kiírtam ide ezt a kérdést mikor semmi jelentősége kb.Az emberek úgyis egyből leírják az ilyen betegeket,viszont a mai kapcsolatokat elnézve rohadtul nem kell mentálisan betegnek lenni,hogy valaki az idegeidre menjen.őszintén megmondom volt kettő komoly kapcsolatom,de miután újra ismerkedni kezdtem azt tapasztaltam,hogy a mai nők többsége felszínes és királylanynak képzeli magát.Elvárások vannak,csak te ne várj el cserébe semmit ….Ez a mentálisan beteg nő volt az első aki még süteményt is sütött és készült mikor harmadszorra találkoztunk és éreztem,hogy őszintén érdekli amit mondok.A többi nőt semmi nem érdekelte az éttermen és a csicsás programokon kívül….,,
nov. 9. 19:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!