Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még lehet köztünk valami, vagy felejtsem el?
Arról van szó, hogy van egy srác, akibe már régóta szerelmes vagyok. Előző héten elhívott sétálni, és tényleg nagyon jól elvoltunk. Aztán másodszorra is elhívott, amikor pedig meg is csókolt, nem is egyszer. Utána pedig azt mondta, csak kavarni akar velem. De amikor megcsókolt, nem úgy tűnt, mintha nem gondolná komolyan.. :S
Lehet esély rá, hogy összejöjjünk, vagy inkább felejtsem el őt?
L/15
2. vagyok, kicsit hamarabb küldtem el, mint terveztem. Szval abban az esetben amit az első írt, biztos hogy nem komoly.. Nézd meg az előző barátnőit, és gondold végig, hogy te beleillesz-e a sorba, méltó-e a srác hozzád.. Pl. ha előtted egy koszos r*banccal volt együtt, akkor te ne alacsonyodj le arra a szintre..
És ha ezt így bejelentette, hogy csak kavarni akar veled, akkor ne sokat várj tőle... De ha nem ilyen, tényleg akar, akkor sok sikert! :)
Tini szerelem.. De jó is volt:D
Az ilyeneket hagyd a p.csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!