Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi történik? Terhes vagyok? :O ÉRTELMES VÁLASZT KÉREK. Köszi.
Lefekdüdtem a barátommal 3-4 hete és azota nem jött meg és már 2 hete csuszik a menszeszem ez most mit jelent??
De viccen kivül a barátnömnek is csuszik már 2 hete mert tudom hogy ugyanakkorvan és nekisejöttmeg.:S Ez normális??
Végigolvastam ezt a 7 oldal hozzászólást és végigbotránkoztam az egészet. Hogy lehetsz ilyen felelőtlen, kedves kérdező?! Én is 14 éves lány vagyok, de nekem meg sem fordul a fejemben a szex. Nem is lenne kivel, hisz még barátom se volt, de egy darabig nem is lesz, ráérek.. Bár én kb. 17-18 évesen szeretném elveszteni a szüzességem, már tisztában vagyok vele, hogy a védekezés nagyon fontos!
És az ilyenek miatt hordják el mindennek a 13-14 éveseket, mint te! Az ilyenek miatt általánosítanak, miközben van jó pár kivétel is. Hova fajult a világ, Istenem...
Lehet, h én a "70-80" években élek, de még is több eszem van . Amugy meg a 90es években születtem...
Miujság van veled? Remélem nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!