Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi történik? Terhes vagyok? :O ÉRTELMES VÁLASZT KÉREK. Köszi.
Lefekdüdtem a barátommal 3-4 hete és azota nem jött meg és már 2 hete csuszik a menszeszem ez most mit jelent??
De viccen kivül a barátnömnek is csuszik már 2 hete mert tudom hogy ugyanakkorvan és nekisejöttmeg.:S Ez normális??
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:14
Ja, ez így van, bár annyiban nem értek egyet, hogy igen, a média az manapság bekaphatja, ettől függetlenül nem tehet róla hogy a gyerek egy hülye lesz. Eleve egy normális gyerek nem bambulja egész nap a tv-t, gépet.
Mi lesz a baba neve?
Ha nem vagy cigány, akkor tartástok meg. Úgyis fogy a magyarság. Remélem belőle meg ember lesz, nem úgy, mint belőled.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:14
Szerinted az ilyen anyja törődik azzal, hogy a lányának abortusza van? Van fogalmad róla, hogy az ilyen csitri libák közül mennyi a visszajáró abortuszos? És már megbocsáss, de a kérdező nem az a fajta tini az intelligenciájából ítélve, aki tanul a hibájából. Most elmegy abortuszra, de az ilyen ebből semmit nem fog fel és ugyanúgy nem fog a későbbiekben sem normálisan védekezni. Láttam én nőgyógyászati fekvőosztályon hasonló korú lányt abortuszra várva. Tudod mit csinált? Vihorászott a barátaival és filmeket nézett az iPhone-ján.
De abba gondoljatok bele, h szegény 14éves. lehet támadni h "bezzeg kurni nem volt 14", de akkor is szegény nem mer szólni senkinek. itt meg sok a hülye , aki hülyeséget is ir.
kérdezö. nyugodj meg, mert sztem attol is késik h idegeskedsz. hnap vagy gyógyszertárba(tanácsolom, h ne ott menjetek el ahol laktok, mert hiába a titoktartás..) vagy egy dm-be bemész és ott már 1500ft körül van. rendesen olvasd el az utmutatot. sztem kérd meg a barátnöd, h együtt menjetek el.
én szoritok h ne legyen baj!!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:23
sztem sok szülönek fingja sincs a gyerekröl, mert vagy 3müszakban dolgozik vagy csak alapból szarik rá.
Le a kalappal köszönöm szépen a végére az értelmes válaszokat megteszem azaz ma szerintem alszok rá egy jót és aztán megyek a barátnömmel majd írok hogy mi a szitu
Télleng elcseszték hogy ijenek beszéljük meg ezeket mert nincs egy ojan barát aki ezeket nem tartaná titokba vagy vamami értitek?nem lehet bennük bizni gyszerüen.
A tanácsokat illetöen mindet betartom!:)
Nagyon elítéltem a spártai tajgetosz-programot, de ahogy olvasom a gyakori kérdéseket, talán lehet az ókorban tudtak valamit.:D
Kérdező, ha ennyire buta vagy, nincs eszed, életképtelen, stb vagy, mi a jó istenért szexelsz? Barbiezzál a te agyi szintednek az való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!