Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi történik? Terhes vagyok? :O ÉRTELMES VÁLASZT KÉREK. Köszi.
Lefekdüdtem a barátommal 3-4 hete és azota nem jött meg és már 2 hete csuszik a menszeszem ez most mit jelent??
De viccen kivül a barátnömnek is csuszik már 2 hete mert tudom hogy ugyanakkorvan és nekisejöttmeg.:S Ez normális??
tényleg lehet, bár nagyon-nagyon kicsi az esélye.
Mint ahogy annak is, h a menstruáció ilyen sok ideig késik.
hányszor kell még leírni??? elsőre is mindenki értette a kérdést, aki eddig válaszolt. LEHETSZ TERHES, igen.
ha már úgyis a patikában jársz a teszt miatt, vegyél óvszert is. és tanulj meg helyesen írni az anyanyelveden. ezek mind könnyebbé fogják tenni az életedet.
anyukádnak meg gratulálok a neveléséhez, gondolom vagy vagy 14...
figyi , sztem elöször nyugodj meg. ne képelödj! hnap menj el és vegyél egy tesztet. amugy sajnos elöváladéktól is lehet baba. a másik h tudom h szerelem , meg love is in the air... meg minden de te vagy a lány, neked kell okosnak lenni ( a pasiknak a faruk vezet, ebböl is látszik ) és ha véletlenül terhes leszel nem neki HANEM NEKED kell végig csinálnod. ö meg lehet h röhög azt ot hagy. söt ezt még 30évesen is figyelni kell. légy te az okosabb!
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!