Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi történik? Terhes vagyok? :O ÉRTELMES VÁLASZT KÉREK. Köszi.
Lefekdüdtem a barátommal 3-4 hete és azota nem jött meg és már 2 hete csuszik a menszeszem ez most mit jelent??
De viccen kivül a barátnömnek is csuszik már 2 hete mert tudom hogy ugyanakkorvan és nekisejöttmeg.:S Ez normális??
Kösz az értelmes válaszokat -.-...
Nem akarunk gyereket még!:(
Igen elfejtettünk védekezni de semmi se volt mert épp arrol volt szo h mikor élveztünk el utoljára és megikántuk egymást ijen 5 perc volt kb nem hinném hogy bármi lenne REMÉLEM.:S El se élvezett a barátom mert nem ittunk az tuti tehát semmi se történhet nem??
Ezaz bakker barátnömnek sefiuja se semmi!Hát picit rondácska.:S Nem feküdt le senkivel az bizti de neki is csuszik ezért csodálkozom!!!Nem azért de reménykedem hogy nem várok gyereket egyenlöre!:S
Fontos lenne tudni, hogy ez volt-e az első, na meg persze hogy használtatok-e óvszert.
Mert a szüzesség elvesztése után sok lánynak csúszik a mensije.
Hogy lehet elfelejteni védekezni?Áruld már el..
És a barátod csak akkor tud elélvezni ha iszik?!Nem igazán értem,hogy függ össze ez a kettő.
Két hét nagyon sok..de nem is értem,hogy lehetsz ilyen h*lye..ha már nem védekeztetek és ezzel tisztában is vagy,mert erre azért csak emlékszel,akkor már 3 nap késés után is szaladtam volna egy tesztért.
Ügyes kislány,okos kislány.
Előváladékról hallottál már kislány? Igaz,hogy nagyon kicsi az esélye,de volt már aki ettől esett teherbe. Főleg hogy így most számolgatom hogy jöhet ez ki...4 hete voltál együtt a barátoddal,2 hete kellett volna megjönnie.Az azt jelenti hogy a ciklusod vége előtti 14. napban lehettél kb...Feltéve hogy durván havonta jön meg.Hát az éppen a legtermékenyebb időszakod.
Imádkozz csak,hogy nem lettél terhes,amiatt az 5 perc miatt.
Holnap meg vegyél tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!