Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tízes skálán hány pontot adnál nekem ez alapján, a kép alapján? Ha egy a minimum, és tíz a maximálisan jó képű. Lenne esélyem nálad? (Csak csajok válaszát várom. ) Szerinted hány éves vagyok?
Ez egy tavalyi kép, azóta már rövid hajam van.
A korod jó lenne, ha a válasz után írnád.
Hát diszes vagyok (,bár tanítok). :D
És ezek szerint kis hittű.
Vajon mióta vagyok jó képű, és nem rút?
diszlexiás? akkor bocsi
a szépség relatív nekem bejössz másnak nem.. na ennyit az önbizalmad fényezéséről. :P
neked olyan szinten lányos arcod van, amilyen még életemben nem láttam! és nem a hosszú hajad miatt!
esküszöm sok nő megirigyelné a szépségedet.
ez viszont gondolom nem túl jó hír neked... de hát, ez van. így mindenesetre férfiként nem vagy épp vonzó - legalábbis nekem.
egy tízes skálán 3-at adnék.
amúgy kedves arcod van, de inkább barátnőnek fogadnálak el, bocsi!
Összegezve az eddigieket. És egy két infó.
Amúgy 24 éves vagyok, de adtam már ki magam 27-nek. Mert féltem hogy a lány időseb nálam.
A 18-19 éves tanítványnak ezek szerint nem csak a "tanár", de jó képű is vagyok. :S Bár ők nekem tabu ... - jó :D
A saját korosztályomnak meg már nem rút, hanem szimplán lányos lettem. :S Legalábbis így képen.
Mert amúgy a 183 centimmel nem igazán néznek lánynak. És hál istennek nem csak azért.
Várok még válaszokat és pontokat.
Szerinted hány éves vagyok? - kérdés módosítva lett:
Szerinted hány évesnek nézek ki a képen?
Hál istennek nem. :D
Csak nagyon össze vagyok zavarodva. :S
És sokáig tényleg csúnya voltam. De nem zavart, vagy nem voltam boldogtalan.
Csak mostanában nem értem a reakciókat. Mert sokat változtam.
Ha vissza olvasod láthatod hogy miért is nem értem. Pedig ... - ezt inkább nem mert nagy képűség lenne.
Nálad szimmetrikusabb arcú embert még nem láttam. :D
8-as, de csak azért, mert levágattad a hajad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!