Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tízes skálán hány pontot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tízes skálán hány pontot adnál nekem ez alapján, a kép alapján? Ha egy a minimum, és tíz a maximálisan jó képű. Lenne esélyem nálad? (Csak csajok válaszát várom. ) Szerinted hány éves vagyok?

Figyelt kérdés

Ez egy tavalyi kép, azóta már rövid hajam van.

[link]

A korod jó lenne, ha a válasz után írnád.

2011. jún. 14. 00:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Hát diszes vagyok (,bár tanítok). :D

És ezek szerint kis hittű.

Vajon mióta vagyok jó képű, és nem rút?

2011. jún. 14. 00:34
 12/24 anonim ***** válasza:

diszlexiás? akkor bocsi

a szépség relatív nekem bejössz másnak nem.. na ennyit az önbizalmad fényezéséről. :P

2011. jún. 14. 00:41
 13/24 anonim ***** válasza:

neked olyan szinten lányos arcod van, amilyen még életemben nem láttam! és nem a hosszú hajad miatt!

esküszöm sok nő megirigyelné a szépségedet.

ez viszont gondolom nem túl jó hír neked... de hát, ez van. így mindenesetre férfiként nem vagy épp vonzó - legalábbis nekem.

egy tízes skálán 3-at adnék.

amúgy kedves arcod van, de inkább barátnőnek fogadnálak el, bocsi!

2011. jún. 14. 00:45
 14/24 A kérdező kommentje:
Hál istennek, az életben senki nem nézet még lánynak. Nem azért vágattam le a hajam. Viszont az sem mondták még hogy szép lennék. Igaz az két évvel ezelőttig sokat változtam. De ma ugyan így nézek ki, csak katonai frizurával.
2011. jún. 14. 00:50
 15/24 A kérdező kommentje:

Összegezve az eddigieket. És egy két infó.

Amúgy 24 éves vagyok, de adtam már ki magam 27-nek. Mert féltem hogy a lány időseb nálam.

A 18-19 éves tanítványnak ezek szerint nem csak a "tanár", de jó képű is vagyok. :S Bár ők nekem tabu ... - jó :D

A saját korosztályomnak meg már nem rút, hanem szimplán lányos lettem. :S Legalábbis így képen.

Mert amúgy a 183 centimmel nem igazán néznek lánynak. És hál istennek nem csak azért.

2011. jún. 14. 01:30
 16/24 A kérdező kommentje:

Várok még válaszokat és pontokat.

Szerinted hány éves vagyok? - kérdés módosítva lett:

Szerinted hány évesnek nézek ki a képen?

2011. jún. 14. 02:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Kicsit tényleg androgün az arcod. :) Lehet sokat segít a rövid haj.
2011. jún. 14. 05:04
 18/24 anonim ***** válasza:
A kép alapján elég buta és komplexusos vagy hogy kitetted a képed ;)
2011. jún. 14. 09:42
 19/24 A kérdező kommentje:

Hál istennek nem. :D

Csak nagyon össze vagyok zavarodva. :S

És sokáig tényleg csúnya voltam. De nem zavart, vagy nem voltam boldogtalan.

Csak mostanában nem értem a reakciókat. Mert sokat változtam.

Ha vissza olvasod láthatod hogy miért is nem értem. Pedig ... - ezt inkább nem mert nagy képűség lenne.

2011. jún. 14. 10:34
 20/24 anonim ***** válasza:

Nálad szimmetrikusabb arcú embert még nem láttam. :D

8-as, de csak azért, mert levágattad a hajad :D

2011. jún. 14. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!