Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tízes skálán hány pontot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tízes skálán hány pontot adnál nekem ez alapján, a kép alapján? Ha egy a minimum, és tíz a maximálisan jó képű. Lenne esélyem nálad? (Csak csajok válaszát várom. ) Szerinted hány éves vagyok?

Figyelt kérdés

Ez egy tavalyi kép, azóta már rövid hajam van.

[link]

A korod jó lenne, ha a válasz után írnád.

2011. jún. 14. 00:03
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszi!

Amúgy többen ebbe a tévedésbe estnek.

ms paint-es tükrözés

[link]

Éppen azért voltam sokáig csúnyának tartott, mert aszimmetrikus volt az arcom. Igaz akkor még jobban.

Igaz ez leginkább az arcformám, szememre igaz. De ez változott idővel mint apámnál.

2011. jún. 14. 12:26
 22/24 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Kicsit furcsállom hogy kiemelted hogy 16 évesen éjfélkor a neten..Nem tartom magam 12-13 éves fiatalnak,hogy rég aludnom kéne...Főleg 24 éves fejjel inkább a válaszomat értékeld,és ne köss bele a koromba. Köszönöm :)

2011. jún. 14. 16:27
 23/24 A kérdező kommentje:

Sorry! Köszi a választ, szép és jó volt.

És én tényleg csak csodálkoztam hogy ez van, mert nekem anyám nem engedte. Ennyi. Lehet még irigy is voltam. :D

2011. jún. 14. 16:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát Dávid örülök hogy levágattad a hajad..:)
2011. jún. 20. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!