Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelező az első pillanattól maximálisan szerelmesnek lenni?
Nem kötelező. De valami csak megfogott benne, nem? Mi volt az?
Egy kis időt mindenképp adhatsz a kapcsolatnak, hogy kiderüljenek a dolgok. Ha rögtön "FULL" szerelmes lennél, az valószínűleg annak a jele lenne, hogy vakon, vagy még inkább a saját elképzeléseidet, vágyaidat a másikra ráhúzva-vetítve ugrottál fejest. (Ami egyébként szintén nem katasztrófa, egy bizonyos korban át kell élni azt is.)
Szóval semmi gondot nem látok. Hajrá! Fejet fel, hasat be, melleket ki! :D
Én pont azzal jártam rosszul, hogy az első pillanattól fogva vakon szerelmes voltam belé, és emiatt a rossz tulajdonságait észre se vettem, és azt se, hogy kihasznál és csak le akar fektetni. Csak pár hónap múlva kezdett felnyílni a szemem.
Úgyhogy szerencsés vagy, hogy nem zúgtál bele rögtön, így sokkal könnyebb megismerni a fiút. Ha összeilletek, akkor egy idő után persze, hogy kialakulnak az érzelmek. Legyetek boldogok együtt:)
Nem kell rögtön érezni azt a bizonyos nagy " szerelmet".
Hidd el az sejó ha rögtön az elején vakon szereted.
Az érzés majd ki alakul ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!