Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire inkompatibilis a két nem?
"Tudom ez benne a kihívás." És ne mond hogy nem ismerem a tényeket! Viszont aki azt mondja igazam van. Az mind azt szajkózza. Más különben unalmas lenne (az élet) meg hogy ez egy kihívás.
Hogy lehetne ezt megúszni úgy hogy maradok hetero? :D
Ja és melegeknek sem egyszerű. Mert max két uni hasonló.
A többinek ugyan olyan nehéz.
(viszont az tuti , ha nincs megoldás szingli leszek)
Hát mint az előtted hozzá szóló is írta, minden nő a kompromisszum szövegel jön.
Hát nálam csak egy dolgot kell kompromisszumként felfogni hogy nem változok vagy nagyon-nagyon lassan.
Ha valamiben nincs közös álláspont az hanyagoljuk.
Én azért választok egy nőt mert ő úgy kell nekem ahogy van, ezen az alap női tulajdonságon/szokáson kívül, hogy ha nincs gyerek akkor (csak) a párjukat formálják és nevelik mindig.
Van fiú/férfi aki észre sem veszi úgy gyúrják át.
Érdekes hogy minden más emberi kapcsolatom működik.
És hogy miért nem ott beszélem ezt meg? Mert a barátaim közt aki családos azt már nem fárasztom ezzel, aki meg szingli az hasonló véleményen van mint én. Aki meg csak kolléga arra meg nem tartozik.
Még annyi, hogy nem minden nő formálja át a párját. Az, hogy ne szórd szét a zoknidat nem hiszem, hogy nevelés, hanem ilyen alapvető kérés:)
Van egy olyan érzésem, hogy te nem vagy egy túl szociális ember, nem sokat mész társaságba. Lehet segítene.
Vagy nagyon-nagyon rosszul választasz, vagy benned a hiba...
én a kompromiszumot arra értem ha ő pl ki akar majd költözni külföldre, te meg nem, valszeg ő is marad
+
ha gyereked lesz valszeg nem te mész gyesre, megin a nő alkuszik meg
+
nyilván nem te kelsz fel hajnalban szoptatni
+
nyilván nem te végzed a házimunkát
=
ergó ha anyi változást kérnek tőled hogy nagyritkán pl tolj arréb egy poháralátétet, hiába ez az elveid ellen van h egy férfi poháralátétet tologasson, igenis tedd meg ha már te is elvársz pl ilyesmiket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!