Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Beleszerettem az oktatómba. (? )
Figyelt kérdés
Néhány hónapja elkezdtem egy tanfolyamot, az oktatónk egy nagyon kedves, türelmes úriember. A gond ott kezdődik, hogy ő 33 évvel idősebb. Nagyon vonzódom hozzá, rengetegszer rám mosolyog, nagyon jól kijövünk egymással. neki barátnője van, nekem nincs senkim. Alig várom, hogy újra láthassam, és megőrülök érte... Tudom, hogy ez így nem helyes a korkülönbség miatt sem, meg hát ugye a tanár-diák kapcsolat...
Mit tegyek? hogyan legyek ezen túl? :( Nagyon rossz így nekem.
2011. jún. 10. 23:30
21/24 anonim válasza:
Akkor nem tudom... kivétel mindig van, hajrá
22/24 anonim válasza:
Te most mit szeretnél kezdeni ezzel az érzéssel? :-)
Elnyomni vagy kinyilvánitani?
23/24 A kérdező kommentje:
A legésszerűbb az lenne, ha elnyomnám. Kinyilvánítani nem akarom, mert tiszteletben tartom, hogy kapcsolatban él. Igazából magam sem tudom, mit tegyek. :(
2011. jún. 19. 18:28
24/24 anonim válasza:
Van valami fejleménye ennek a storynak? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!