Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Beleszerettem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Beleszerettem az oktatómba. (? )

Figyelt kérdés

Néhány hónapja elkezdtem egy tanfolyamot, az oktatónk egy nagyon kedves, türelmes úriember. A gond ott kezdődik, hogy ő 33 évvel idősebb. Nagyon vonzódom hozzá, rengetegszer rám mosolyog, nagyon jól kijövünk egymással. neki barátnője van, nekem nincs senkim. Alig várom, hogy újra láthassam, és megőrülök érte... Tudom, hogy ez így nem helyes a korkülönbség miatt sem, meg hát ugye a tanár-diák kapcsolat...

Mit tegyek? hogyan legyek ezen túl? :( Nagyon rossz így nekem.

2011. jún. 10. 23:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

Ez az, irigyléreméltóan tud kinézni egy-egy ötvenes férfi, s ha ő is ilyen, értehtő, hogy vonzódsz hozzá. Ne is zavarjon a kora, remélem jól alakul köztetek minden! :) (én vagyok aki az előző kettőt is írtam) és tudod, omnia vincit amor, a szerelem mindent legyőz :)

Majd esetleg írd meg ide, hogy hogy alakultak a dolgok :) puszi

2011. jún. 13. 21:53
 12/24 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok, ha valami alakul. :)
2011. jún. 15. 22:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hogy sikerült kideríteni, hogy van barátnője? Mit oktat és még meddig? Mik azok a dolgok, amin egy hullámhosszon vagytok?

Miket csinál, van esetleg valami árulkodó jel. hogy esetleg te is szimpi vagy? Csak kíváncsiskodom. :-)

2011. jún. 17. 23:45
 14/24 mimano ***** válasza:
Szerintem felejtős a téma...eleve belefurakodnál egy kapcsolatba és ha vonzódna feléd lehet, hogy az azért lenne, mert fiatal vagy és csinos. Azért ezt is gondold át!
2011. jún. 18. 00:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
te nem az oktatódba szerettél bele, hanem abba, hogy olyan okosnak tűnik és magyaráz, így óhatatlanul is felnézel rá. a nőknek pedig erre van szükségük, hogy felnézzenek valakire, így jó megalázottnak érezhetik magukat és ez nekik valamiért jó. ha énekelnél, a karvezetődbe szeretnél bele, ha titkárnő lennél, a főnöködbe, ha rendőr, akkor a főfelügyelőbe. Nyilván van ebben egy kis apakomplexus is, vélhetően valami nem stimmelt ezen a téren (elvált, meghalt, lelépett, vmilyen probléma volt vele, ezt te tudod). Ha ezeket mérlegre teszed, és még mindig óhatatlanul szerelmes vagy, akkor felajánlkozhatsz, és valószínűleg lehetsz egy újabb jó kis numera a számára (mert jó eséllyel más is epekedett már utána az elmúlt x év során)
2011. jún. 18. 01:49
 16/24 anonim ***** válasza:
54%
ő hogyan viselkedik veled?
2011. jún. 18. 14:39
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
EL fog múlni.
2011. jún. 18. 14:50
 18/24 A kérdező kommentje:

csak röviden... 23:45:

Egy gyorstalpaló tanfolyamon oktat, még 3 hónapig, ha minden jól megy. Egyformán vélekedünk dolgokról, hasonlóak a meglátásaink. Konkrét jelet még nem vettem észre, hogy ő is szimpatizál velem, de pl rengeteget beszélgetünk, viccelődünk, elég gyakran bókol, sokszor rám mosolyog, és gyakran figyel engem.

Barátnőjéről pedig egy társalgás alkalmával esett szó.

mimano:

véleményem szerint nem furakodtam bele a kapcsolatukba, sőt próbálom kikerülni, hogy gondot okozzak nekik...

01:49:

ez hülyeség... volt pár férfi tanárom és főnököm, mégsem szerettem bele egyikbe sem, és van bennem annyi önérzet, hogy nem tűröm a megalázottságot. Apakomplexus kizárva, szüleim együtt élnek, és kitűnő a kapcsolatom édesapámmal (megjegyzem, mindig is az volt).

14:39: nagyjából leírtam már

14:50: ilyen hozzáállással nem lehet élni :)

2011. jún. 18. 18:12
 19/24 mimano ***** válasza:
Feltételesmódban írtam!
2011. jún. 18. 19:14
 20/24 A kérdező kommentje:

jogos!! Elnézést kérek, félreolvastam!

Nem áll szándékomban közéjük állni, én nem hajtok rá, nem akarom őket elszakítani egymástól... Számomra a kapcsolat szent dolog. Egyébként kettőn áll a vásár, ha ő úgy érzi, hogy inkább én kellek, akkor hát legyen... :)

2011. jún. 18. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!