Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai tinik körében miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tinik körében miért a rib@ncok a menők, népszerűek?

Figyelt kérdés
A mai 15-17 éves fiúk nagyra tartják azokat a lányokat, akiknek már annyi barátjuk volt, hogy egy kezükön nem tudják megszámolni őket, 13-14 évesen már megvolt az első szexuális élményük, mutogatják és kelletik magukat mindenkinek. Ehez persze hozzájárul az is, hogy a hűség az ő szótárukban nem szerepel. Ennek tudatában mit szeretnek bennük a fiúk?
2011. jún. 10. 20:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem szívesen válaszolok a kérdésre, mert megint általánosítás, de nem baaaj... :D

Nekem nem jönnek be a rib@ncok, sőt...

Arra lennének jók, hogy egy buliban lecummandárézzanak vagy egy félszemű kutyát adjak nekik.

Ha kapcsolatra van szükségem, őket offolom. Egy nő legyen nő, és ne egy olcsó céda, aki minden hétvégén részeg, és a hvcs-k tágra b*sszák a p*csáját.

Bocsi a kemény hangnemért, de jobbat nem érdemelnek.

17/F

2011. jún. 10. 21:01
 12/25 anonim ***** válasza:
DE most komolyan és a szülõk hol vannak ezeknek a lànyoknak?
2011. jún. 10. 21:04
 13/25 anonim ***** válasza:
Vannak szüleik, de gyengék, nem tudják nevelni, terelgetni már őket! Lehet, hogy otthon terrorban tartják a szülőket, ők meg nem szólnak, mert félnek, hogy nem jön haza a gyerek!
2011. jún. 10. 21:09
 14/25 .Daniel. ***** válasza:

kihasználni őket, másra nem jók és még élvezik is a piszokok:)

20:40-es(azt hiszem) csajnak igaza van. Most ők 4-5 évig aztán majd a normálisak 20-30 éven át.

2011. jún. 10. 21:27
 15/25 .Daniel. ***** válasza:
bocs 20:45:)
2011. jún. 10. 21:27
 16/25 anonim ***** válasza:

"Tudod egy a baj, hogy azok a lànyok vagy vannak feleségek is, akik igy viselkednek, ezeknek àltalàban mindig jobban sikerûl a hàzassàguk és az életük is. Nem lehet màr érteni semmit sem, ebben a vilàgban."

Persze mert elvetetik magukat egy tipikus szerencsétlen balf.sszal, akinek mindegy már csak nő legyen és mindent meg is tesznek értük.

2011. jún. 10. 21:56
 17/25 anonim ***** válasza:

"Vannak szüleik, de gyengék, nem tudják nevelni, terelgetni már őket! Lehet, hogy otthon terrorban tartják a szülőket, ők meg nem szólnak, mert félnek, hogy nem jön haza a gyerek!"

Egy normális szülő képes megnevelni a gyerekét. Az erőszak nem megoldás, de egy-két atyai pofon még nem ártott meg senkinek. Mi az, hogy nem jön haza? Kíváncsi lennék én arra, hogyan boldogulna egy 15 éves kis ribanc a nagy világban anyuci meg apuci segítsége nélkül, mert szerintem sehogy.

2011. jún. 10. 21:58
 18/25 anonim ***** válasza:

21:56

Es akkor mégis ki a boldogabb, az ilyen nõk vagy a rendes nõk? Altalàban a rendes baràtnõt vagy feleséget hagynak el ilyenek miatt.

2011. jún. 10. 23:12
 19/25 anonim ***** válasza:

elég egy példakép is ahhoz, hogy valaki mivé válik. nekem a nővéreim és az anyám a példaképeim, és mivel ők az "igazi nő" (nemribanc) kategóriába tartoznak, én sem lettem más :)

és ezért hálás vagyok nekik, mert komolyan rossz nézni, szinte szégyellem néha hogy ilyenek vesznek körül, mint amilyeneket leírtatok.

2011. jún. 10. 23:18
 20/25 anonim ***** válasza:

utolsó voltam :)

16/L

2011. jún. 10. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!