Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly lányok VS rib@ncok. Ki melyik faj mellett voksol?
Figyelt kérdés
Tuuudom, most mindenki azt fogja mondani, hogy a komoly lányok a nyerőek, mégis mindenki a ribancokat szedi fel.
Tudom, hogy azoktól senki nem vár semmi komolyat, mégis nagyobb előnyben részesülnek.
Én hajlok mindkét "faj" felé, mármint buliban ha nincs pasim jöhet a ribanc forma, de aztán ha párom van, rögtön komoly leszek, és nem tudom ez mennyire jön be annak a pasinak aki vadabbnak ismert meg.
Véleményeket várok! :)
2010. szept. 2. 20:34
1/16 anonim válasza:
Hmm...komolyabbakkal nehezebb összejönni, de inkább ők igen, szoval jóltudtad
19/F
3/16 anonim válasza:
egy komoly lány is lehet ribanc..
4/16 anonim válasza:
Faj? O.o Vélemény? Idióta vagy.
5/16 anonim válasza:
Én az okos, szép, értelmes lányokra szavazok. Neked meg meghagyom a rib*ncokat, úgyis csak az való neked.
6/16 anonim válasza:
mért mindig csak két véglet van?
am nem egy tudós professzor komolyságú de tényleg nem is egy ribanc..
8/16 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Én is néha a ribanc formám hozom sőőt azt többször. De azért azt tudni kell ha van barátom nem csalom meg. Ha meg nincs akkor viszont jöhetnek a pasik.
9/16 anonim válasza:
jaaa hogy más ribanc faj is van
jótudni..
10/16 anonim válasza:
hülye kérdés. ha a rendes lányt válasszák a fiúk akkor a ribancok rámásznak a fiúra és a rendes lányok szarba vannak.ennyi az egész -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!