Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly lányok VS rib@ncok. Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly lányok VS rib@ncok. Ki melyik faj mellett voksol?

Figyelt kérdés

Tuuudom, most mindenki azt fogja mondani, hogy a komoly lányok a nyerőek, mégis mindenki a ribancokat szedi fel.

Tudom, hogy azoktól senki nem vár semmi komolyat, mégis nagyobb előnyben részesülnek.

Én hajlok mindkét "faj" felé, mármint buliban ha nincs pasim jöhet a ribanc forma, de aztán ha párom van, rögtön komoly leszek, és nem tudom ez mennyire jön be annak a pasinak aki vadabbnak ismert meg.

Véleményeket várok! :)

2010. szept. 2. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Rühellem a ribancokat, tehát komoly.
2010. szept. 2. 21:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha mindkét fajta fele húzol attól még ribanc leszel.
2010. szept. 2. 21:34
 13/16 anonim ***** válasza:

A ribanc jó egy két menetre, el?bbinél meg szóba jöhet komoly kapcsolat.

21F

2010. szept. 2. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdező ugy értette hogy bulikban szeret ugy viselkedni kihívóan az az mint egy ri.bi de az nem feltétlenül azt jelenti hogy lefekszik mindenkivel.

nekem már 3 éve van barátom de bulikban még azért szeretem felkelteni magamra a figyelmet azzal hogy szexi ruhákban járok.. a barátomnak is tetszik hogy minden pasi csorgassa utánnam a nyálát de csak az övé vagyok.

2010. szept. 2. 22:55
 15/16 anonim ***** válasza:
szexi ruha.. az csak példa volt.+ ehhez hasonló dolgok. persze én is hűséges vagyok és ő is hozzám. otthon norma főzök stb. de bulikban odateszük magunkat.:)
2010. szept. 2. 22:57
 16/16 anonim ***** válasza:

aranyközépút? komoly, ha kell, de szexmániás vadmacska, ha valaki megérdemli, megválogatja a partnereit, magasra teszi a lécet, de nincs szüksége párkapcsolatra és szerelemre ahhoz, hogy szexpartnere legyen...mindig van valakije, akinek bármikor át tud változni igazi ribanccá, de nem fekszik őssze fűvel fával, és nem cserélgeti havonta a partnereit

na?

2010. szept. 2. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!