Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak a nők, ha úgyis kiderül az igazság?
Sok helyen olvasom, hogy a nők így meg úgy öltöznek, push-upot meg hasleszorítót hordanak, sminkelik magukat stb. De miért csapnak be így minket, ha úgyis meglátjuk, milyen lapos mellük, pattanásos arcuk, narancsbőrük van? Az ember járni kezd egy szépnek tűnő nővel, aztán kiderül, hogy sz*rt se ér, dobhatja a...
Közben meg mindegyikük tudja, hogy az a szép, aki szépnek születik...
szerintem kell ez a nőknek hogy egy kis önbizalmat adjon nekik, és ha megtalálják párjukat elfogadják narancsbőrösen, lapos mellel és pattanásos arccal elfogadják olyannak amilyen, ugyanis tökéletes ember nincs sem nő sem férfiben.
De kérdező neked aztán a modorodon lehetne mit faragni.
Nem tudom Te hány éves fiú/férfi lehetsz, de agyilag még valahol a 13-14 éves fiúk szintjén ragadtál meg. Először is ... Mi az, hogy csak az a szép aki szépnek születik? Miféle kijelentés ez? A szépség relatív az emberi szemekben. Ami vagy aki xy-nak gyönyörű, attól nem biztos, hogy yx-nek is eláll a lélegzete! Van akinek egy kövér nő az álma, mert imádja ha egy nőn sok a husi, míg van aki csak egy 40 kilós nővel érzi jól magát, mert már a legcsekélyebb súlyfeleslegtől is kirázza a hideg. De mondok ettől sokkal jobbat ... Egyáltalán nem az számít, hogy valaki hogy néz ki! Ha van egy adott nő/férfi aki a másik fél számára külsőleg nem a legvonzóbb de mégis sok együtt töltött idő után elkezd mélyebb érzelmeket táplálni iránta, a szemében a külseje is eszerint fog formálódni.
"A szeretet a szemedben bárkit széppé varázsol" Ez egy Fankadeli idézet de azt hiszem mindent elárul ;)
Egyébként a kérdésedre válaszolva ... Gondolom Te soha sem zselézed be a hajad és direkt a legegyszerűbb ruhákat veszed meg, hogy Te megmaradj olyannak amilyennek születtél. :) Na ne nevettess már ... Mindenki kap egy testet, amiben le kell élnie egy életet, de ez nem azt jelenti, hogy nem alakíthatja, formálhatja, szépítheti azt. Tehát akkor senki ne fesse be a haját pl. szőkére mert mondjuk az eredeti hajszíne barna??? Az a nő amelyik úgy gondolja h szőke hajszínnel szebb volna az már szart sem ér, átvert?? Tudod én is push-up melltartót hordok, ugyanis nagyon pici melleim vannak és egy ideig kisebbségi komplexusom is volt miattuk. Sosem vehettem fel egy szép kivágott felsőt mert teljesen deszka voltam. Ezen segített ez a melltartó. A párom viszont imádja őket, még akkor is ha picik és csak ez számít! A szépség, az egy felszínes elvárás amit az éretlen sőt gyakran értéktelen emberek hangoztatnak... Aki valóban boldog akar lenni, az rég nem a szépségben keresi a boldogságot! Az ilyen kreténeknek pedig aki még azt sem tudja értékelni, hogy egy nő pl. azért sminkeli magát, azért öltözik csinosan, azért ápolja magát hogy még inkább megfeleljen a férfiaknak, mert tetszeni szeretne nekik az még hagyjon fel a barátnő kereséssel. ;)
Basszus faszikáim, mit vagytok úgy oda magatokért?
Randi előtt a netre álképeket tesztek fel:D amikor meg randira kerül sor, jön egy ocsmány 165 centis görbe lábú, tanulatlan ronda fejű, sörhasú gnóm kerti törpe és elvárja hogy hajbókoljak:P
Hát képzeld kérdező én természetes szőke, hosszú hajú, szép tiszta bőrű és szép arcú homokóra alkatú kék szemű nő vagyok és ha megfürdöm nekem is elég a szőrtelenítés:DDD
Smink nélkül is jó nő vagyok:D 88-62-88 a méreteim és sportolok is.
De ilyen beképzelt hím májerekkel sem állok szóba mint te:D
Amúgy meg nőként megállapíthatom, hogy alig van jó pasi sőt nincs.
Aki jóképű, magas jó testalkatú az általában egy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!