Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak a nők, ha úgyis kiderül az igazság?
Sok helyen olvasom, hogy a nők így meg úgy öltöznek, push-upot meg hasleszorítót hordanak, sminkelik magukat stb. De miért csapnak be így minket, ha úgyis meglátjuk, milyen lapos mellük, pattanásos arcuk, narancsbőrük van? Az ember járni kezd egy szépnek tűnő nővel, aztán kiderül, hogy sz*rt se ér, dobhatja a...
Közben meg mindegyikük tudja, hogy az a szép, aki szépnek születik...
Azért mert a nők nem azért öltözködnek, hogy neked tetszenek, hanem egyfajta önkifejezési formaként tekintenek az öltözködésre. Éppen ezért nem lesz a szivacsos melltartó csalás, mert attól ha szebb lesz a melle és a tükörbe néz és tetszik amit lát akkor olyan nőnek érezheti magát amilyen lenni akart. Persze leveszi előbb-utóbb de mégis úgy járkálhatott emberek között ahogyan ő akart.
Szerintem legalábbis ez van.
22F
Mi nők ugyanezt gondoljuk a jóképű ámde belül nulla érzelmi intelligenciával élő pasikról. Először jópofi aztán vetkőzik:P
Arról még nem is szóltam ha egy pasi ronda buta és faragatlan is.
Amúgy elsőnek igaza van. Mi nők nem a pasiknak öltözködünk, hanem magunknak!!!
27N
És nincs akkora rutinod hogy megitéld mi vár a smink alatt? Akkor ezek atermékek kifejezetten miattad készültek el.
Egyébként a nőknek ez egy verseny, versenybe szállnak és jól megmutatják egymásnak is, nem csak nekünk férfiaknak.
Engem nem zavar, addig mig 'átlátok' a sminken és mig nekem ezzel nincs dolgom.
De ahogym mélyül a kapcsolat úgy jönnek elő az ezzel kapcsolatos kivánalmak, vegyek egy ilyet, egy olyat, tartsam a haját mig ezt a kütyüt beteszi oda aminek még a nevét sem értem, olyan nevü harisnyát hozzak aminek a nevét még fonetikusan sem tudom leirni, stb, stb.
Ez az elfutós rész nálam.
Ha sminkelik magukat, push-up-ot használnak...stb. nagyobb az esélye,hogy hamarabb megtetszenek a férfiaknak. Ha szexre kerül a sor,addigra lehet,hogy a férfi beléjük szeret,és elhanyagolható lesz az a kis pattanás,vagy narancsbőr, de ha eleve látja a férfi a bőrhibákat,kisebb mellett,nagyobb hasat,lehet bele sem kezd semmibe...
Mindezek mellett pedig a nők gyakran hajlamosak egymásnak is öltözni, mert bennük van egyfajta versenyszellem,hogy szebbek akarnak lenni, mint a másik nőtársuk.
Legalábbis én így látom a helyzetet. Remélem tudtam segíteni!
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!