Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Római katolikus pappal egymásb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Római katolikus pappal egymásba szeretni? (Dúrva eset)

Figyelt kérdés

Mit tenétek a helyünkben?

PÁr hónapja költöztem haza anyukámhoz. Mivel rendszeresen járok templomba, itt is elmentem. Személyesen volt szerencsém beszélni , megismerkedni a pappal, majd ahogy telt az idő, azt kezdtem el érezni, hogy szeretem őt tiszta szívemből. És az a kínzás az egészben, hogy szerintem kölcsönös a dolog. Látom, ahogy rámnéz. Mise közben is keresi a tekintetem és mosolyog rám. Amikor megérkezik, ha meglátja az autómat elmosolyodik, látom, hogy örül.

Soha nem csábítanám el, mert Istennek tett esküt, de mit tegyek? Tudom, hogy ő is azt érzi, amit én, a beszélgetéseinkkor értem a célzásait.

Én 23 éves nő vagyok, ő 28 éves.

2011. jún. 8. 07:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
10%

"Istennek tett esküt"

Jó vicc.

2011. jún. 8. 21:41
 32/36 anonim válasza:
100%
Az én latin tanárom is pap volt régen, de aztán beleszeretett egy nőbe és otthagyta az egyházat. Persze mindig megy misére meg kórusba, de boldog a feleségével. Két gyerekük is van már. Szóval szerintem abszolút elképzelhető, hogy Isten neki sem ezt a hivatást szánta.
2011. jún. 8. 22:01
 33/36 anonim ***** válasza:
77%
szerintem teljesen lehetséges hogy ha tényleg igazi a szerelmetek,a pap leveti a papi ruháját és elvesz feleségül! ez Isten szemében egyáltalán nem bűn! csak az a baj ,hogy sokan nem ismerik erről mit ír a biblia! szerintem van remény! mert a házasságok a menybe köttetnek!lehet ,Isten egymásnak teremtett benneteket! kérd Isten segítségét és semmiképpen ne add fel!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 9. 13:58
 34/36 anonim válasza:
100%
Mi történ végül?
2013. júl. 30. 14:16
 35/36 anonim ***** válasza:
Lehet azóta lettek már gyerekek is :))
2016. jan. 3. 19:06
 36/36 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi lett Veled/ Veletek?

2017. jan. 4. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!