Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Római katolikus pappal egymásb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Római katolikus pappal egymásba szeretni? (Dúrva eset)

Figyelt kérdés

Mit tenétek a helyünkben?

PÁr hónapja költöztem haza anyukámhoz. Mivel rendszeresen járok templomba, itt is elmentem. Személyesen volt szerencsém beszélni , megismerkedni a pappal, majd ahogy telt az idő, azt kezdtem el érezni, hogy szeretem őt tiszta szívemből. És az a kínzás az egészben, hogy szerintem kölcsönös a dolog. Látom, ahogy rámnéz. Mise közben is keresi a tekintetem és mosolyog rám. Amikor megérkezik, ha meglátja az autómat elmosolyodik, látom, hogy örül.

Soha nem csábítanám el, mert Istennek tett esküt, de mit tegyek? Tudom, hogy ő is azt érzi, amit én, a beszélgetéseinkkor értem a célzásait.

Én 23 éves nő vagyok, ő 28 éves.

2011. jún. 8. 07:17
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Nem lennék a "bejárónője", a szeretője pedig pláne nem.

Elképzeltem, hogy milyen lenne megcsókolni, de tudom, hogy nem tehetem. Csak alindulna a lavina, aminek nem lenne jó vége. Ha az ember szeret valakit, nem titkos viszonyt akkar vele ápolni, hanem komolyabb dolgot, de vele nem lehet. :(

Tudom, van millió másik férfi, de ha benne láttam meg azt, aki nekem kell.

2011. jún. 8. 08:11
 12/36 anonim ***** válasza:
95%

a falusi lányt a helyesírásra értettem, de igaz, a pesti fiatalok helyesírása rosszabb szinte mint bármely vidékié

amúgy ha nincs erőd egy tanácsot megfogadni, azért nem a tanácsot meg tanácsadód kell oltani

az meg vicces, hogy azt mondtad, hogy szerintem nincsenek érzései a papnak, mert te nem veszed figyelembe őket

szerencsétlen pap ha akarna se tudna elküldeni, te meg ráerőlteted a jelenléted, mert nem bírod nélküle... hát biztos nagyon élvezi, hogy hiába vágyakozik, és ott van a kísértés és a szívfájdalom az orra előtt, hogy mindig emlékeztesse

ez majd biztos segít neki betartani a papi esküjét, amit ő vállalt, te meg állítólag tiszteletben akarsz tartani

2011. jún. 8. 08:16
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy feladná érted a papságot, nem tudod pontosan, ő mit érez. Előbb-utóbb úgyis ki fog derülni, ő mit akar. A könyv pedig tényleg jó, mindkét fél szemszögéből mutatja dolgokat. Bár pár évtizeddel korábban játszódik.
2011. jún. 8. 08:16
 14/36 A kérdező kommentje:

Lassan azt írjtok, hogy próbáljak meg protálni az esetből.

Írjak könyvet én is? Humoros, kár, hogy én ennyire nem tudom élvezni a dolgot.:)

Nem az a fajta egyéként, aki szeetőt tartana. Komolyan veszi a hivatását.

Egyszer megkérdezte a tesóm tőle, hogyan tudak a papok szerelem nélkül élni. Azt mondta, cölibátust fogadott, nem azt, hogy nem lesz szerelmes soha és közben mosolygott rám.

2011. jún. 8. 08:23
 15/36 anonim ***** válasza:
67%
Most őszintén, szerinted tényleg az a legjobb, ha elmegy? Mi van, ha a pap nem is annyira elhivatott? Csak mondjuk a vallásos családja miatt lett pap. És ő igazából nem is szereti ezt csinálni. A pap szemszögébe nem is gondolsz bele. Azt nem ismerjük, ezért kéne szerintem megismerni az ő véleményét is. Mért lett pap, mit akar kezdeni ezzel a szituációval. Bár én nem vagyok igazán tapasztalt, főleg ilyen téren, mivel csak 18 éves vagyok és vallásos sem vagyok. De attól függetlenül én azt mondom, hogy még várjon picit, szerezzen több információt. Ha a kérdező pedig szeretné, hogy az a pap pap maradjon élete végéig, akkor nincs min gondolkozni, akkor egyszerűbb elmenni. De ha esetleg felmerül az, hogy hagyja ott az egészet és éljenek együtt, akkor meg kell tudni, hogy a pap mit gondol erről. Lehet, hogy az jobban zavarná, hogy elveszítette azt akit isten neki szánt. Elvileg isten útjai kifürkészhetetlenek, nem? Szerintem át kell gondolni, ki mit akar.
2011. jún. 8. 08:28
 16/36 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondtam, érdemes elolvasni, legalább addig is lefoglalod magad :D De ha írni is akarsz, felőlem nyugodtan :D
2011. jún. 8. 08:31
 17/36 A kérdező kommentje:

Nem csak én vagyok a hibás. Anyukámmal rendszeresen viszünk a templom vázáiba virágot, hogy ne költsenek rá.

A múltkor is bevittem, gondoltam leteszem és eljövök. Ez mise után volt. Épp vette le a mise ruháját és azt mondta várjak már egy kicsit. Majd mondta, hogy menjek be a hittan terembe, ami ott van hátul. Váltani akart pár szót. Megkérdezte, hogy állok a vizsgákkal?

És ami durva volt a múltkor nekem. Van egy fiú tesóm is, kicsit idősebb tőlem. Eljött misére és mellettem ült. Mise végén, amikor beszélgetünk, megkérdezte tőlem, hogy aki mellettem ült férfi, ő a testvérem volt? A hülye is látja, hogy érdeklődik felőlem. Kikérdezgetett hol tanult, mit, hol lakok stb. Miért érdekli ennyire, ha nem érez semmit?

2011. jún. 8. 08:33
 18/36 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy érez valamit, a lényeg viszont az, hogy mit akar kezdeni ezzel. Mert ez a te szemszögedből nagyon nem mindegy. És az is nagyon fontos, hogy te tudd, hogy mit akarsz kezdeni ezzel. Senki nem tudja megmondani neked, hogy mit csinálj, vagy mit ne csinálj, hisz ők nincsenek a helyedben. Nektek kell meghozni a döntést.
2011. jún. 8. 08:36
 19/36 anonim ***** válasza:
Én azért nem tudom megmondani, hogy én mit csinálnék, mert én alapból bele se szeretnék egy papba, nem járok templomba és egyébként is folyamatosan teológiai vitákat folytatnánk :D
2011. jún. 8. 08:39
 20/36 A kérdező kommentje:

Én azt tudom, hogy szeretném, ha tudná, hogy szeretem. De mégis hogyan mondjam ezt el neki?

Tudjátok, hány ember utálna meg? És mi van akkor,ha mindent felad,és 5 év múlva vége, nem lehet többé meg nem történté tenni.

2011. jún. 8. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!