Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A római katolikus papnak hogy mondjam el hogy szeretem? Ezt már n
Figyelt kérdés
nem bírom magamba tartani.2011. jan. 8. 14:41
2/8 anonim válasza:
Menj oda hozzá a mise után, térdelj le elé, karold át a combjait, és mondd meg neki, hogy "atyám, könyörgöm, lőjön tarkón!"
3/8 anonim válasza:
Ne szeresd a papot, úgyse lehet a tied. Így is elég kevés pap van, ne vond már el a papi pályájától.
Ha meg csak elcsábítani akarod, és sikerül, akkor milyen pap az??
4/8 anonim válasza:
Majd kinövöd. 15 évesen én is szerelmes voltam a papba kb. 3 hétig.
6/8 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok már egy éve. Szerintem várj türelemmel, ha ő sem közömbös irántad és nem sajnálja feladni a papi hivatását akkor lépni fog. Ha nem teszi akkor jobb ha tényleg nem zavarod meg az életét.
7/8 anonim válasza:
Hagyjátok békén a papokat, lányok. Tiszteljétek a hivatásukat és ne kísértsétek őket.
8/8 anonim válasza:
Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok, csak én nem vagyok szerelmes.
Én nem akarom neki elmondani mert tudom hogy úgy sem lenne jövőnk.
Amúgy hány éves vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!