Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lessz olyan, hogy a lányok udvarolnak majd a fiúknak?
Elegem van abból, hogy egy jó sunáért le kell hozni a csillagokat az égről, elvinni a legpuccosabb helyre és udvariasan a képébemosolyogni mikor előre engedem. Elegem van, hogy a lányok mint valami zoknit használnak, ha nem vagyok megfelelő minden elvárásuknak kilöknek az ablakon mint egy darab sz@rt. Persze én legyek udvarias meg járjak a kedvébe és ny@ljam ki neki, hogy jó legyen de a lányok b@sznak arra, hogy én pl nem akarok 4 óra hosszát a ruhásüzletben várni míg kiválassza a megfelelő ruhát, de ha nem várom meg akkor én vagyok a bunkó s€ggfej...
Mikor fordul már a kocka mikor végre a lányok fognak szaladgálni utánunk, és ők is megérezhetik milyen ha állandóan "ny@lniuk" kell és még akkor se jó és csak visszautasítják őket.
Kényes libák, mért nem értik meg, hogy ha pl szeretjük őket és kész? Mit a f@szomat bizonyítsak neki? A lányok papolnak a kapcsolatokról, közben meg ők azok akik bizalmatlankodnak, nyomoznak, s elégedetlenkednek.
Mért szeretnek bele egy-kettő a bunkó faszokba mikor általában a lányok dumálnak az udvariasságról? Mit esznek a kopasz, pirszinges, tetovált, izomagyú, büdös, részeges férfiakon?
Én eddig tisztelettudással és udvariassággal egy csajt sem tudtam felszedni, szépen rámmosolyognak oszt annyi.
Minek jó az a lántoknak ha valaki olyan paraszt és nincs egy vasa se? Aztán később amúgy is csak hátrányára lessz, hogy a pasia munkanélküli tapló és akkor mikor előszőr parasztoskodik vele a csávó jönnek rá csak milyen parszt a pasim...? Persze az tetszik nekik ha a pasiuk mással vagánykodik...
Na száz szónak is egy a vége, itt vannak a konkrét kérdéseim
Mért jó az ha egy parasztosabb csávóval jössz össze?
Lányok, mért vagytok olyan kényesek és elégedetlenek?
Mért nem nyitjátok ki a szemeteket, hogy egy szemét pin@éhes csávóval jártok? (bár aki, akinek nem inge ne vegye magára de azért nézzen magába mindenki mielőtt kihagyná ezt a kérdést)
Miért jó az ha egy pasi úgy mutatja ki az udvariasságát, hogy pl elmegy veletek ruhát venni, meg elvisz a legpuccosabb helre?
Mért számít, hogy gazdag legyen a csávó?
Ha tényleg olyan érzelgősek vagytok akkor mért nem választottok olyan párt, aki biztos nem fog átb@szni benneteket?
Írjon mind a két fél választ/véleményt/érveket/ válaszolhattok egyben, vagy külöm nindenre.
én 22/f
ti is írjatok kört meg nemet, kösz
"Nem erről van szó, ha nem tűnt volna fel."
Jaj, dehogynem, ne csapd be magad. :)
Én találkoztam már , olyan csajokkal is akik gátlástalanul, gond nélkül megmondták h nekik mi az ami mindenképpen kell.
És volt akinek a:
- mindenképpen legyen kigyúrt izmos , izomagyú, az sem baj h teljesen sötét csak kigyúrt teste legyen
- vagy...legyen kocsija mert ő gyalogolni és buszozni ugyan nem fog a pasihoz
- vagy...legyen pénze mert ő nem fog fizetni semmit
- vagy neki heti 1 party disco akármi kell
és bizony ezek igaz tények és ez nem a 6 éves korosztály!!! Hanem ez mind a 20-27!
és volt akinél csak lestem h na b@sszki...de volt akinek azt mondtam h húzz az anyádba, ha ilyen idióta kis dög vagy...26/f
JA!
- És a 2 milliós Mitsubishi, vagy a Honda már nem is jó, amim van...ha az van csak akkor mellette legyek kigyúrt.
-----MOST CSAK LEÍRTAM NÉHÁNY LÁNYT NE VEGYE MINDENKI MAGÁRA!!!-----
Szóval ezért mondom én azt ha valaki talál egy csinos, számára jól kinéző, lányt aki dolgozik is, és nem az a válogatós, meg hisztis, akkor azt meg kell becsülni!!!
27/f
elírtam ezt:
"és bizony ezek igaz tények és ez nem a 16!!! éves korosztály!!! Hanem ez mind a 20-27! "
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:15
Nem neked nem lesz senkid soha ilyen gyerekes felfogással.De nekem meg rólad az a véleményem hogy egy nyomorék p*cs vagy.Nőjjél már fel!!!!!!!!!!!!
00:15 -nek még annyit szeretnéd mondani hogy
ha ennyire utálod a nőket miért nem mész buz*inak????lehet akkor jobb lenne a lelkivilágod:)
„A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:15
Nem neked nem lesz senkid soha ilyen gyerekes felfogással.De nekem meg rólad az a véleményem hogy egy nyomorék p*cs vagy.Nőjjél már fel!!!!!!”
Tudtommal ez egy szabad ország, ahol nyugodtan kifejthetem az álláspontomat. Sajnos ezen a fórumon nincs olyan lehetőség mely segítségével látványosan demonstrálhatnám, hogy mennyire leszarom a véleményedet.
„00:15 -nek még annyit szeretnéd mondani hogy
ha ennyire utálod a nőket miért nem mész buz*inak????lehet akkor jobb lenne a lelkivilágod:)”
Mindenki magából indul ki. Mert te úgy találtad meg a lelki békédet, hogy bebuzultál, attól én még nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!