Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lessz olyan, hogy a lányok udvarolnak majd a fiúknak?
Elegem van abból, hogy egy jó sunáért le kell hozni a csillagokat az égről, elvinni a legpuccosabb helyre és udvariasan a képébemosolyogni mikor előre engedem. Elegem van, hogy a lányok mint valami zoknit használnak, ha nem vagyok megfelelő minden elvárásuknak kilöknek az ablakon mint egy darab sz@rt. Persze én legyek udvarias meg járjak a kedvébe és ny@ljam ki neki, hogy jó legyen de a lányok b@sznak arra, hogy én pl nem akarok 4 óra hosszát a ruhásüzletben várni míg kiválassza a megfelelő ruhát, de ha nem várom meg akkor én vagyok a bunkó s€ggfej...
Mikor fordul már a kocka mikor végre a lányok fognak szaladgálni utánunk, és ők is megérezhetik milyen ha állandóan "ny@lniuk" kell és még akkor se jó és csak visszautasítják őket.
Kényes libák, mért nem értik meg, hogy ha pl szeretjük őket és kész? Mit a f@szomat bizonyítsak neki? A lányok papolnak a kapcsolatokról, közben meg ők azok akik bizalmatlankodnak, nyomoznak, s elégedetlenkednek.
Mért szeretnek bele egy-kettő a bunkó faszokba mikor általában a lányok dumálnak az udvariasságról? Mit esznek a kopasz, pirszinges, tetovált, izomagyú, büdös, részeges férfiakon?
Én eddig tisztelettudással és udvariassággal egy csajt sem tudtam felszedni, szépen rámmosolyognak oszt annyi.
Minek jó az a lántoknak ha valaki olyan paraszt és nincs egy vasa se? Aztán később amúgy is csak hátrányára lessz, hogy a pasia munkanélküli tapló és akkor mikor előszőr parasztoskodik vele a csávó jönnek rá csak milyen parszt a pasim...? Persze az tetszik nekik ha a pasiuk mással vagánykodik...
Na száz szónak is egy a vége, itt vannak a konkrét kérdéseim
Mért jó az ha egy parasztosabb csávóval jössz össze?
Lányok, mért vagytok olyan kényesek és elégedetlenek?
Mért nem nyitjátok ki a szemeteket, hogy egy szemét pin@éhes csávóval jártok? (bár aki, akinek nem inge ne vegye magára de azért nézzen magába mindenki mielőtt kihagyná ezt a kérdést)
Miért jó az ha egy pasi úgy mutatja ki az udvariasságát, hogy pl elmegy veletek ruhát venni, meg elvisz a legpuccosabb helre?
Mért számít, hogy gazdag legyen a csávó?
Ha tényleg olyan érzelgősek vagytok akkor mért nem választottok olyan párt, aki biztos nem fog átb@szni benneteket?
Írjon mind a két fél választ/véleményt/érveket/ válaszolhattok egyben, vagy külöm nindenre.
én 22/f
ti is írjatok kört meg nemet, kösz
Hát akkor válaszolok a kérdéseidre! (:
1.Parasztosabb?? Nem szoktam parasztosabb pasival összejönni.
2.Egyáltalán nem vagyok kényes(kicsit fiúsabb típus vagyok, de nem külsőre). Általában nem szoktam hisztizni bár rosszabb napjaimon ez is megesik.(:
3.Kinyitom a szememet! Mielött valakivel összejönnék kiderítem, hogy mik is a céljai velem, ha csak a sex, akkor "menekülök".
4.Nem szeretem ha egy pasi eljön velem ruhát vásárolni, arra ott vannak a barátnőim, inkább őket viszem el, hisz nem várhatom el a pasitól, hogy eljöjjön velem! (egyépként én sem szeretek vásárolni meg órákon át nézegelődni az üzletekben, nem nekem való) (:
5.Soha nem volt olyan hű de gazdag pasim, igazából nem azért szeretek valakit mert sok pénze van, és én sem vagyok olyan gazdag szóval...
6.Nem lehet mindig kiszúrni az olyan pasikat akikben biztosan nem fogok csalódni, bár igyekszem... De van hogy hoppon maradok...
Remélem kielégítő volt a válaszom.. (:
16/L
kedves 20:33-as!
Ne haragudj nem téged akarlak kiosztani meg szidni..És ne sértődj meg!
De 16 évesen még is mekkora tapasztalattal mondod mindezt???
Szóval a te korosztályodban ez ok de teljesen más a gondolkodásotok , az életfelfogásotok amíg nem tapasztaljátok meg egy kicsit az élet valódi oldalát addig nem sokat tudsz a valóságról!
Értem ez alatt, el kell menni és megkeresni a csekkekre a pénzt, a bulira a pénzt, elfogadni h valaki nem is kolás vagy főiskolás hanem komolyabb gondjai is vannak az életben mint a tanulás...és esetleg már nem is otthon lakik...
Nem sértődtem meg...:)
Képzeld több mint egy évig én sem a szüleimmel laktam hanem a bátyámmal és a beteg papámmal... Ne hogy azt hidd, hogy kapok zsebpénzt vagy ilyesmit..mert nem.. Ha kell valami, akkor megkeresem rá a pénzt! Járok dolgozni szabadidőmben...
A barátom 23 éves nem magyar származású hanem horvát majdnem egy éve lakik itt magyarországon.. Ő is dolgozik.. maga fizet mindent. Ugy érzem, hogy a mostani 16 évesekhez képest akik elvannak kényeztetve, mindent megkapnak.. Hozzájuk képest igen is sok tapasztalatom van.. Ha nem is magamból kiindulva hanem a barátomból, persze főként belőlem..
A nő, egy olyan különös, szeretetre a legkevésbé sem méltó, undorító állatfaj, mely bármikor képes játszadozni egy férfi érzéseivel, értékeivel, életével, a szó szoros értelmében képes tönkretenni azokat, csak és kizárólag azért, hogy abban a pillanatban akkor, ott, neki egy picivel jobb legyen, hogy aztán rövid időn belül újrakezdhesse az egészet.
A nő a legnagyobb féreg, aki úgy vág át érzelmek nélkül, ha nem is számítasz rá. Megpróbálja hülyének nézni az embert és szemrebbenés nélkül belehazudik a pofádba. Ha észreveszed a hazugságot és elkezdesz cirkuszolni vele, 1-2 órán belül bevallja, hogy hazudott. Nagyon nehéz valakinek megszerezni a bizalmát, ami egy nagyon törékeny, és illékony dolog.
Ezeket nem én írtam, csak hallottam valahol, de egyetértek vele.
De tudom csak a szokásos:
- az ide író csajok nem ilyenek
- nem kéne általánosítani
- előbb-utóbb mindenkinek jön valaki, akivel boldog lesz
stb.
"- előbb-utóbb mindenkinek jön valaki, akivel boldog lesz"
Nem, ne is törjétek magatokat srácok. Nektek nem fog ez menni, az az igazság.
Nem azért, mert nem vagytok izmosak, vagy nem úgy néztek ki, mint a lányok kedvenc sztárjai, vagy nem vagytok gazdagok. Sok olyat ismerek, akik nem felelnek meg a fenti kritériumoknak, mégis mindig van barátnőjük, nem is ronda.
Egyszerűen van, akinek megy ez, van, akinek nem.
"Nem, ne is törjétek magatokat srácok. Nektek nem fog ez menni, az az igazság.
Nem azért, mert nem vagytok izmosak, vagy nem úgy néztek ki, mint a lányok kedvenc sztárjai, vagy nem vagytok gazdagok. Sok olyat ismerek, akik nem felelnek meg a fenti kritériumoknak, mégis mindig van barátnőjük, nem is ronda.
Egyszerűen van, akinek megy ez, van, akinek nem."
Nem erről van szó, ha nem tűnt volna fel. Hanem arról, hogy miért vannak a csajoknak ekkora elvárásaik és miért ilyen kibírhatatlan tetvek. Persze sok dagadt, csúnya és öreg faszinak van nője, mert tele vannak pénzzel. Mert bizonyára nem azért vannak velük, mert kedvesek, udvariasak, jóindulatúak stb. Aki ezt állítja, az önmagának is hazudik.
"Mért jó az ha egy parasztosabb csávóval jössz össze?"
Igazából az a legnagyobb bajom,hogy a normálisabb réteg oda sem jön hozzám,mert fél,hogy visszautasítom,vagy nem kellek neki,vagy mit tudom én,így viszont maradnak a parasztok,ami nem jó.
"Lányok, mért vagytok olyan kényesek és elégedetlenek?"
Sosem voltam kényes és mindig meg voltam elégedve azzal,amim volt.
"Mért nem nyitjátok ki a szemeteket, hogy egy szemét pin@éhes csávóval jártok?"
Hát...Talán mert nem akarok újra csalódni és mindig reménykedem,hogy ő nem ilyen,ő nem csak "azt" akarja,stb.Rávetítek egy olyan képet,ami kielégíti az én igényeimet,vagy éppen a pasihoz igazodok,mert mindig bennem van,hogy ennél jobbat nem találok.
"Miért jó az ha egy pasi úgy mutatja ki az udvariasságát, hogy pl elmegy veletek ruhát venni, meg elvisz a legpuccosabb helre?"
Rühellek ruhát vásárolni,meg mást is.Fél óránál tovább nem bírok megmaradni 1 boltban sem.Ezenkívül az éttermeket,stb,ahol sok ember van sem preferálom.Én max annyit vennék "jó néven",ha beülnénk egy hangulatos kis kocsmába és ott beszélgetnénk.Vagy kávézó,vagy ilyen kisebb helyek.
"Mért számít, hogy gazdag legyen a csávó?"
Utálom a pénzt és azt is,ha ajándékoznak,stb.Nem az én világom.Ha én anyagilag 5-s vagyok,nem fogok összejönni egy 9-essel.Remélem érted.:)
Lány,16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!