Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lánynak a baráti köre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lánynak a baráti köre mennyire számít?

Figyelt kérdés

szóval a lánynak számít az, hogy mit mondanak neki a barátai, a legjobb bnője, egy srácról vagy hidegen hagyja és úgy jön össze vele ?

szóval a barátai lúzernek tartanak egy gyereket, akkor a csaj nem is akar össze jönni vele hiába tetszik neki ?

2011. jún. 7. 11:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
NAGYON
2011. jún. 7. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek bnőim, egy van ő is messze, és akármit mondana nem érdekelne, az én döntésem. Lehet más csajoknál máshogy van, akik együtt járnak el kocsmázni, bulizni, mert ők folyton-folyvást együtt vannak, de engem hidegen hagy ki mit mond, ha nekem tetszik.
2011. jún. 7. 11:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha számít neki, jobban jársz, ha messziről elkerülöd. Nem vall egészséges személyiségre.
2011. jún. 7. 12:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy nőnél a legjobb barátnő lehet a férfi legnagyobb ellensége. Ezek a "legjobb barátnők" sokszor már azért elkezdik kifúrni az aktuális partnert, mert féltékenyek "legjobb barátnőjük" boldog kapcsolatára. Sokszor az az ok, hogy a férfi nem udvarolta őt is körül, néha az, hogy jobb pasi, mint ami neki jutott.

A legtöbbször viszont a buta kotnyelességgel ártanak, amikor azt hiszik, hogy valamit helyesen látnak, telebeszélik marhaságokkal a barátnő fejét, aki persze hallgat a jó szóra, és nem arra, hogy mi is a valóság.

2011. jún. 7. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem hinném, hogy a lányok ilyen szinten befolyásolnák egymást. Ha valaki nekem nem tetszik, megmondom a barátnőmnek, de ugyanakkor azt is, hogy tudomásul veszem, és elfogadom a döntését, a továbbiakban pedig csak támogatni fogom, és ha valami balul sül el, akkor is mellette leszek. Ugyanez fordítva.

Ezzel szemben olyat már tapasztaltam, hogy az adott pasas annyira befolyásolható volt, hogy simán dobott, miután az egyik barátja szóvá tette: nem kedvel engem különösképp.

Szóval szerintem minden okos lány megbízik a saját döntéseiben. Amennyiben ez nem így van, vagy bármi el tudja tántorítani tőled, hagyd futni. Egy lányért sem éri meg pitizni, bármilyen kegyetlenül is hangzik.

L/18

2011. jún. 7. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Van ahol igen van ahol nem. Jó társaságban a barátnők eleve nem próbálják egymást lebeszélni pasiról, hacsak nem valami problémás a srác (drogos, paraszt, stb). Engem pl. nem érdekelne mit mondanak.
2011. jún. 7. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Fiú, lány, tökmindegy. Az emberek nagy része képtelen helyes döntést hozni, mert vagy anyuci apuci, vagy a barátok/barátnők nem értenek vele egyet, ezért inkább elnyomják az érzéseiket, nehogy kilógjanak a nyájból.
2011. jún. 7. 12:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha arról van szó hogy a srác bajkeverő, vagy tudatni akarják velem hogy egy szemét mocsok akkor figyelembe veszem, persze így is mindig megmondják ha valaki nekik nem szimpi.
2011. jún. 7. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Sokat otz is vannak potenciális pippantók
2011. jún. 7. 12:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez szerintem társaságtól függ. Nekem van egy állandó, csajokból álló kis baráti köröm, 6-7 barátnővel vagyok minden buliban, stb. körülvéve. Nem szoktak beleszólni a pasiügyeimbe, max. ha úgy látják, hogy károm származna a dologból, akkor mondják, hogy "ezt nem kellene", de ez ugyanúgy vonatkozik rám is, meg a többiekre is. Őszintén megmondják, ha nem tetszik nekik a srác, aki nekem, de nem kezdik el fúrni, hogy "gáz, égő, nyomorék, stb.", ahogy mostanában szokás:D, hanem megmondják, hogy "Nekem nem jön be", és kész. Volt olyan barátom, akire egyik barátnőm azt mondta, hogy szóba sem állna egy olyan sráccal, de nem fúrta meg semmi, kedvelte is valamilyen szinten. Nem befolyásoljuk egymást különösebben, de ha a másik kérdezi a véleményünk, akkor elmondjuk.

Viszont fiatalabb koromban volt olyan barátnőm, akinek rengeteget adtam a véleményére, de ez szerencsére már változott. Szerintem ez a korral is jön, hogy nem a barátnőkhöz igazítom a szerelmi életem.

19/L

2011. jún. 7. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!