Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szexelhet valaki a barátjával?
Az egyik kérdés ihletett meg.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Csak nekem fura, hogy valaki a legjobb barátjával szexel? Szerintem a barátság és a szex nem fér össze. Vagy valakinek a barátja vagyok, vagy párkapcsolatot, testi kapcsolatot létesítek vele. Nem?
Ez felfogás kérdése. Manapság nagy divat összekeverni a szexet és a szerelmet - holott ez két teljesen különböző dolog. Egy jó barátoddal nagyon felszabadult, vidám lehet a szex, sokkal lazább, mint egy kapcsolat elején.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy párkapcsolatban nem jó a szex, csak más. Mindkettőnek van előnye és hátránya is.
Ez persze csak akkor működik, ha az ember nem komformista, mert ha igen, akkor esélytelen, hogy a mai társadalmunkban élvezze a baráti szexet.
és akkor ahol volt szex, de már nincs, az sem barátság :P? nemár...Tőletek tudom meg, hogy elveszítettem a legjobb gyerekkori barátomat? ne fárasszuk már le egymást...
egyébként úgy lehet, hogy így alakul. egy IGAZI barátság kibírja. ennél többet is kibír. nem igazi persze nem bírja ki.
Mert ismered a másik személyt, ő lány te fiú vagy és a két nem kiegészíti egymást, alkalmasint akár szexuális kapcsolatba is kezdhettek :D
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!