Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bátorító SMS-t írjak az unokatesómnak, aki ma szakított a barátjával?
Régóta fasírtban voltak már, de ma mondták ki, hogy akkor vége. Sajnos 450 kilométerre lakik tőlem az unokatesóm, ezért nem tudok vele személyesen beszélni, hiába hívom, a telefont nem veszi fel, gondolom sír.
Nem tudom mit kellene írnom, hogy ne forgassam meg a tőrt a szívében még jobban, de ne is legyen egy sima : ne sírj, úgyis találsz majd jobbat típusú üzenet.
Igazából én jól kijöttem a barátjával is és komoly volt a kapcsolatuk, sajnálom, hogy vége, így a srácot sem akarom a sárga földig szidni.
irj annyir hogy te szereted és hogy melette álsz..
nekem ez esne a legjobban :)
,,Olykor meg kell érinteni a mélység fenekét, nehogy elfelejtsük, merre van a fölfelé."
,,A szíved egyszerűen összetörik, ennyi az egész. De nem ítélkezhetsz, nem mutogathatsz a másikra. Ha szerencsés vagy, megtalálod azt, aki értékelni tud."-Audrey Hepburn
,,A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni. Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni."
,,Az élet legnagyobb tudománya az el nem csüggedés, a remény megőrzése, az állandó újrakezdés."
,,Minden bánatom
Egy tisztító erő.
Ma könny, ma fájdalom,
De lesz még szép idő."
,,Kedves kispárna! sajnálom a könnyeket.. Kedves szív! Bocsánat a károkért. Kedves Ész.. mégis csak neked volt igazad!" ez nem bátorító,de szerintem aranyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!