Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen bátorító SMS-t írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bátorító SMS-t írjak az unokatesómnak, aki ma szakított a barátjával?

Figyelt kérdés

Régóta fasírtban voltak már, de ma mondták ki, hogy akkor vége. Sajnos 450 kilométerre lakik tőlem az unokatesóm, ezért nem tudok vele személyesen beszélni, hiába hívom, a telefont nem veszi fel, gondolom sír.

Nem tudom mit kellene írnom, hogy ne forgassam meg a tőrt a szívében még jobban, de ne is legyen egy sima : ne sírj, úgyis találsz majd jobbat típusú üzenet.

Igazából én jól kijöttem a barátjával is és komoly volt a kapcsolatuk, sajnálom, hogy vége, így a srácot sem akarom a sárga földig szidni.

2011. jún. 13. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:

irj annyir hogy te szereted és hogy melette álsz..

nekem ez esne a legjobban :)

2011. jún. 13. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
fel a fejjel
2011. jún. 13. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:

,,Olykor meg kell érinteni a mélység fenekét, nehogy elfelejtsük, merre van a fölfelé."

,,A szíved egyszerűen összetörik, ennyi az egész. De nem ítélkezhetsz, nem mutogathatsz a másikra. Ha szerencsés vagy, megtalálod azt, aki értékelni tud."-Audrey Hepburn

,,A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni. Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni."

,,Az élet legnagyobb tudománya az el nem csüggedés, a remény megőrzése, az állandó újrakezdés."

,,Minden bánatom

Egy tisztító erő.

Ma könny, ma fájdalom,

De lesz még szép idő."

,,Kedves kispárna! sajnálom a könnyeket.. Kedves szív! Bocsánat a károkért. Kedves Ész.. mégis csak neked volt igazad!" ez nem bátorító,de szerintem aranyos :)

2011. jún. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!