Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok szerintetek is sok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok szerintetek is sok ha egy 20 éves lány öt-hat gyereket szeretne?

Figyelt kérdés
Eddig szinte minden fiú -meg sok barátnőm- meglepődött mikor említettem nekik de nem igazán értem miért most vagyok 20 nem járok egyetemre, van munkám és úgy 3-4 év múlva szeretném ha megszületne az első gyerekem. Még egy-két évig kiélem magam, aztán szeretnék családot. Szóval szerintetek is sok öt-hat gyerek?
2011. jún. 4. 22:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én ismertem olyat, hogy az egyik középiskolás tanáromnak 8 gyereke volt. És nem voltak gazdagok, két tanári fizetésből éltek, de az összes gyereket tisztességesen, rendesen felnevelték, egyik se volt elkanászodva, mindegyik jól tanult, rendesen öltözködött, nem panaszkodott.

Ők úgy álltak hozzá, hogy annyi gyerek amennyi jön, és ők meg megoldják ahogy lehet.

Szerintem abszolút nem voltak felelőtlenek, bár biztos, hogy nem volt könnyű dolguk.

És szerintem sincs ezzel baj, de lehetőleg olyan párt próbálj találni aki ezzel oké, vagy ő is ezt szeretné, mert amúgy komoly konfliktus lesz.

2011. jún. 4. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:

én is sok gyereket szeretnék legalább 4-et. Ovónéni akartam lenni, de nem tudok éneleni "szop*s"

Az én ismerőseim egyet se akarnak, nekem inkább ez a furcsa, hogy valaki kijelenti, hogy kinek kellenek a pelenkás kis g ecik.

Én jól keresek, van egy vőlegényem, aki szintén jól keres,együtt élünk, és ő is sok gyereket akar, meg egy vidéki tanyát lovakkal, állatokkal.

21 L

2011. jún. 4. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:

23.14 vagyok.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy hajrá, nincs lehetetlen, csak tehetetlen, és azért mert mások nem akarnak gyereket, vagy mert furcsán néznek rád, azért nem kell aggódnod. ha te így vagy boldog, akkor ne törődj másokkal.

2011. jún. 4. 23:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én fiú létemre szeretnék majd kb. 2-4 gyereket. :)

2011. jún. 5. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!