Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok szerintetek is sok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok szerintetek is sok ha egy 20 éves lány öt-hat gyereket szeretne?

Figyelt kérdés
Eddig szinte minden fiú -meg sok barátnőm- meglepődött mikor említettem nekik de nem igazán értem miért most vagyok 20 nem járok egyetemre, van munkám és úgy 3-4 év múlva szeretném ha megszületne az első gyerekem. Még egy-két évig kiélem magam, aztán szeretnék családot. Szóval szerintetek is sok öt-hat gyerek?
2011. jún. 4. 22:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Kiélni és szülni-.- Nem jó anyuka leszel. Magyarországon egyre kevesebb a népesség, de a föld lakossága egyre több és túlnépesedés lesz.
2011. jún. 4. 22:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ma már soknak tűnik, de apámék még 7-en voltak testvérek. Szal sztem nem sok 22/f
2011. jún. 4. 22:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem sok, csak nem mindenki szeretne ennyit. Ugyanúgy az sem baj, szóval őket sem kell hibáztatni.
2011. jún. 4. 22:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tényleg csökken a népességünk. Tanultuk, hogy minden családban 2 gyereknek kellene születnie ahhoz, hogy ne csökkenjen a népesség és 3-nak, hogy nőjön a népesség.

At 5-6 kicsit soknak tűnik..Arra is kell gondolni, hogy fel tudjátok-e nevelni, megtudjátok-e adni nekik, amire szükségük van stb.

Én 3 gyereket szeretnék:$

16/L

2011. jún. 4. 22:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd el is tudjátok őket tartani, akkor nem.
2011. jún. 4. 22:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Előbb gondolkozz, aztán szülj. Azokat a gyerkőcöket fel is kell nevelni, sőt, utána támogatni kell őket, hogy el tudjanak indulni az életben. Nagyon sok öt gyerek. Nem fogsz annyit keresni Mo-n, hogy eltartsd őket.
2011. jún. 4. 22:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fel kell nevelni őket meg nem azt mondtam, hogy nekem feltétlen kell 5-6 gyerek, csak ennyit szeretnék! Inkább arról szól a kérdésem, hogy miért lepődnek meg annyira rajta az emberek...
2011. jún. 4. 22:45
 8/14 anonim ***** válasza:

ma 22:41

Csak találd meg akkor a párod és ne kalandoz:) remélem lesz 3 gyermeked csak legyél jó anyuka is:)

2011. jún. 4. 22:46
 9/14 anonim válasza:
ohh ne aggódj, egy két gyerkőc után nembiztos, hogy még mindíg sorozatgyártásra leszel beütemezve
2011. jún. 4. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért lepődnek meg, mert manapság az élet a karrierről szól, arról, hogy minél több pénzed legyen. És nem a családalapításról. Valljuk be, a régi családmodell nem is létezik már. Elég, ha a válásokat nézzük.

Persze legyen olyan szerencséd, hogy találj megfelelő társat és fel tudj nevelni ennyi gyereket. Nem lehetetlen, csak kicsi rá az esély :(

2011. jún. 4. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!