Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a legjobb barátnőmnek fontosabb a pasija mint én?
Figyelt kérdés
joh mert egyszer kétszer ok megértem hogy megbeszéljük és lemondja de sokadszor már nagyon elegem van az előzö pasijánál meg olyan volt h kint voltunk az utcán a a srác megállt ő beszállt és elmentek és tudja h szar de még is csinálja én egyszer sem csináltam ezt vele.2009. márc. 18. 21:57
11/23 anonim válasza:
Egyet értek veled...Pasi ki tudja meddig van melletted, míg egy igaz barát életed végéig...ha gondolod írj privátba.
12/23 anonim válasza:
Ha a csajnak fontosabb a barátnője mint a pasija akkor még gyerekes. Ha fontosabb a csávó, akkor kezd el érni, és ez úgy normális.
13/23 anonim válasza:
Persze ne legyen fontosabb...oké ez is.De mind kettő ugyan olyan fontos, és szerintem ez nem gyerekesség, vagy éretlenség.Nem az olyan barátnőkre gondolok itt, akikkel elmész ide oda.Hanem egy igazi barátra.Szerintem sok emberel örülne olyannak, akinek meg van nem akarja elveszíteni.Persze a pasiját sem.De mindkettejükkel ugyan úgy foglalkoznia kéne. Mindkét ember nagyon fontos az életben...
14/23 A kérdező kommentje:
igen de ha csak akkor vagy neki fontos ha épp nincs neki senkije az nem jó érzés mert ez nem normális
2009. márc. 18. 22:34
15/23 A kérdező kommentje:
igen de ha csak akkor vagy neki fontos ha épp nincs neki senkije az nem jó érzés mert ez nem normális szerintem
2009. márc. 18. 22:34
16/23 anonim válasza:
Drágaságom!
A barátnőd SZERELMES! Ha igazi barátnő vagy, nem hánytorgatod fel neki, hogy ő mindig faképnél hagyott, ha megjelent a pasija. Ha te is igazán szerelmes leszel, te is majd kettesbe akarsz lenni a barátoddal, és nem akarod, hogy ott legyen egy 3. személy. Nőj fel, tudd meg milyen az IGAZI párkapcsolat, ott egy barátnőre nem mindig van szükség. Elhiszem hogy szar, de ha te a legjobb barátnőjének tartod magad, nem rágódsz ilyenen. Ha a srác megbántja, úgyis a te válladon fog sírni. Addig meg légy türelemmel.
17/23 anonim válasza:
Nem veszekedésképp, de normálisan is ott lehetne hagyni a barátnőjét!:S
Ő se lenne szerintem kiakadva, ha normális módon csinálná ezt a csaj vele...
18/23 anonim válasza:
Nekem is fontosabb minden barátomnál a párom, mert nekem nem egy pasi a sok közül, akivel épp "járok" hanem a szerelmem. Ettől függetlenül a legjobb barátaim a legjobb barátaim is maradnak, nem üti egymást a két dolog.. Csak normálisan, nem bántóan kell viselkedni.
19/23 anonim válasza:
Köszi szépen annak aki lepontozott..pff..csak véleményt mondtam el...
20/23 A kérdező kommentje:
mert megértem hogy szerelmes megminden de ne csak akkor keljek neki ha valamire szüksége van
2009. márc. 19. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!