Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy megtecek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy megtecek neki?

Figyelt kérdés

Egy,lányba vagyok szerelmes a suliban..nem tom h mit érez irántam mindig szemezgetünk meg ilyesmi.

mit csináljak a külsömel?ugyértem h pl(szeben öltözködni jobban megfésülködni stb..)

bocs a helyesirási hibákért.

2009. márc. 18. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:
38%

nem irtad hány éves vagy. mien a srác...

Lehet nőiesebben öltözködni ha úgy érzed az rá segít, de a belső tulajdonságaidon az nem fog segíteni.

vannak női praktikák amikkel rásegíthetsz, pl. smink de ne agyon csak egy kis tus szempillaspirál, szájfény , csini rucik ilyesmi. 18/l

2009. márc. 18. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Mutasd ki a társadalom felé, hogy igényes vagy.

Esetleg ha túl dús a szemöldököd, szedesd ki egy kozmetikussal. Csináltass valami frizurát, esetleg járj el edzőterembe, tisztálkodj jobban, fordíts figyelmet a külsődre, a megjelenésedre. Vegyél magadnak valamilyen spray-t, vagy parfümöt. Ajánlom az Axe Africa fajtájú sprét, nagyon jó az illata, kábé 600 forintba kerül. 1-2 ezer forintból pozitívabbá válhatsz a többiek számára. A kondibérlet ugyan kissé húzósabb, de elegendő az is, ha eljársz néha futni, mindennap letolsz pár fekvőtámaszt, felülést, esetleg súlyzózol.

Hajrá!

2009. márc. 18. 17:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Na most ha a kérdező nem leszbikus, akkor azelőző két válaszoló még egy szimpla kérdést sem tud értelmezni.
2009. márc. 18. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
az elsőnek üzenem ő fiú nem lány
2009. márc. 18. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a második az felfogta hogy ő egy fiú
2009. márc. 18. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:
bocsik de csak valamenyire
2009. márc. 18. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:

a válaszom erre csak ennyi: :D

- amúgy csak annyi hogy legyen jó illatod, haverkodj a suliban(mert az mindig csak jó ha vannak haverok, minél több annál jobb) és akkor a csaj is jó fejnek talál, mikor látod akkor nézd, de ne úgy mint az éhes farkas pirosszkáát, és legyél nyílt és vidám és jókedvű, és próbálj az ő baráti körébe férkőzni, és ami a legfontosabb hogy ha vele és a baráti körében vagy csak legyél laza és vicces de ne túlságosan mert akkor egy hülye laza kemény csávónak is hihetnek:)

2009. márc. 18. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
az előző kommentes vagyok! ja és az is fontos hogy ne hagyd hogy mások irányítsanak téged mert akkor a csajok losernek tarthatnak!!! tény a csajoknak mindig azok a pasik jönnek be akik irányítják azokat a hülyéket akik követik is őket:)
2009. márc. 18. 18:44
 9/10 anonim ***** válasza:

neharugodj én vagyok az első válaszló fére olvastam:S

tehát fiú vagy:D én az axe dark ot ajánlom legalábbis nekem nagyonbejön beizgulok tőle, uj frizkó vagy egy két uj ruha fogfehéritő szerek mosst már lehet kapni olcsóban egy szép mosoly nagyon sok mindenen változtat.

2009. márc. 18. 18:59
 10/10 A kérdező kommentje:
KÖSZ A VÁLASZOKAT AZ ELSŐ 2 VÁLASZADÓ:HIBÁZNI EMBERI DOLOG:D
2009. máj. 7. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!