Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, sokszor panaszkodtok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sokszor panaszkodtok, hogy a pasik szemetek, udvariatlanok, úgy bánnak veletek, mint a kutyával, stb, stb (? ) (lentebb)

Figyelt kérdés

Lányok, sokszor panaszkodtok, hogy a pasik szemetek, udvariatlanok, úgy bánnak veletek, mint a kutyával,stb,stb, ekkor a pasik is itt, gyik-en írják, hogy "én bezzeg rendes vagyok, stb.. "csak engem nem vesznek észre a lányok"--> Tehát, ezek az emberek a szemetekben még a "pasi" kategóriába sem esnek?Alacsonyabb szinten vannak, mint a "pasik".

Elég hülye megfogalmazás, de remélem érthető.

2011. jún. 1. 20:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Megjött az első álszent csaj :D
2011. jún. 2. 08:12
 12/19 B.angel ***** válasza:
0%
Álszent neked az anyucid pici fiacskája az! És ezt te is tudod!!!! Hülye nyomorék, nem is ismersz! Vagy talán tudod, ki vagyok, mit csináltam eddig az életemben. Csak sajnálni tudlak, őszintén! Találkoztál egy két k*rvával és nem elégítetted ki rendesen, mi és elhajtott a picsbe? :) Jaj, szegény kis impotens barom. :)
2011. jún. 2. 08:15
 13/19 anonim ***** válasza:

WOW, én bevallom, hogy jobban vonzanak bunkó csávók :P

Egyszer kifogtam egy ilyen átlagos normális fiút, tényleg a tenyérén hordozott,de valahogy nem jött be, túl ... volt néha.

Nekem a köztes állapot a legjobb legyen kicsit bunkó, meg legyen rendes is :D

2011. jún. 2. 12:55
 14/19 anonim ***** válasza:
08:15 - Szépen bemutatkoztál! :) Ez a hozzászólásod még nem bizonyítja, hogy álszent lennél, de azért elgondolkodtató. SENKI nem mondta, hogy az összes nő ilyen. A többség ilyen. Lehet vitatkozni, meg kiborulni mint ahogy te is tetted (fáj az igazság? :P) de attól még így van. Miért mondom ezt? Mert eddig ezt tapasztaltam, és nem vagyok már 15 éves, volt időm tapasztalni. Igen is a többség azt mondja hogy így meg úgy legyen rendes és még tököm tudja milyen a srác, aztán mégis valami gyökérrel jön össze aki gátlástalanul félrekúr ha alkalma van rá. Azért, mert az ilyen srác tudja érzelmileg manipulálni a nőt (azért is tud bármikor félrekúrni ha akar), ti meg ugyebár érzelmi alapon működő lények vagytok.
2011. jún. 2. 21:09
 15/19 anonim ***** válasza:
21:09...jófej gyerek vagy :) végre még 1 őszinte ember!
2011. jún. 2. 21:12
 16/19 anonim ***** válasza:
08:15 Erre inkább nem is reagálnék, az előző már mindent leírt :P A stílusod alapján mindenesetre nem igazán úgy tűnsz, mint aki rendes pasira vágyik.
2011. jún. 2. 21:13
 17/19 B.angel ***** válasza:
:) Jót mosolyogtam! Hiszen, mit is tudhatnátok rólam? Ismertek? Nem! Hál' Istennek, messze elkerülöm a tahó embereket. Lehet vitatkozni, de attól még így van! És akármennyire is bizonyítod az igazad, nem nektek lesz. Mert csak én érzem, amit érzek, és én tudom, amit tudok. Ugyanúgy, ahogy te is csak azt tudhatod 100%-ra, amit te érzel és tudsz és tapasztalsz. Szerintem gondolkozzatok el! :) Á le pá. ;)
2011. jún. 3. 06:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Azzal egyetértek, h hálistennek nem ismerlek :) De miért kerülöd a tahó embereket? Hasonló a hasonlónak örül :)
2011. jún. 3. 13:27
 19/19 B.angel ***** válasza:
Vicces vagy;) Okos enged... :)
2011. jún. 3. 20:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!