Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes lány. Mégsincs pasi. Lehet elhasznált kérdés, de mégis. (? )
Megmondanátok hogyan lehetséges az, h mindig minden esetben a kedves, szép, aranyos, jófej, humoros...stb lányok szívják meg a pasikkal?? Akik olyanok, akiket állítólag a pasik mindig is szeretnének...
Ja és az biztos, h nem velem van a baj a legtöbb esetben! (Ezt azért mondom így, mert nyilván lejön a kérdésemből, h a saját példámról írok.)
Valaki tud ezzel a témával kapcsolatba valami értelmeset mondani? Megköszönném! :)
Ugyanez a helyzet velem is. Akinek van kedve írjon privátban. :) (Szoktam válaszolni.)
20/l
22:03 azaz 22:09-es!
Köszi a komit! :)
Jó volt olvasni. És igen, igazad van. Érdekes a te példád..ez a különös ellentét benne. És igazából én is így lennék valahogy..és nem azért görcsölök rá, mert, h jajj Úristen a többinek van pasija, vagy ilyesmi! Nem! Egyáltalán nem érdekel kinek van pasija körülöttem, és nekem nem azért kellene, h elmondhassam, h jujj végre nekem is van! Egyáltalán nem érdekel a nyilvánosság, MERT MAGAMNAK SZERETNÉM ÉS NEM A VILÁGNAK! Olyasvalaki, akinek végre átadhatnám a bennem felgyülemlő szeretetet, és akivel törődhetek, és ahogyan te is írtad..az ilyen apróságok, mint az ölelés..és stb...
Szia!
Ismerős helyzet, én is gondolkoztam ezen mostanában. :)
Rengetegszer látok példát rá, hogy annyira buta, igénytelen, hisztis és még csak nem is szép lányoknak van egyáltalán nem ebbe a kategóriába tartozó barátjuk. Nem szoktam mondani senkire, hogy nem szép, buta, egyébként, mert 1, ki vagyok én, hogy megítéljem, hogy ki a szép és ki nem, 2, nem is érdekel, de néha tényleg idegesítő, hogy az ismerőseim között is rengeteg olyan lánynak nincs senkije, akiket a fiúk állítólag mindig keresnek.
Meg egy kicsit érthetetlen is, hogy ha azokban a lányokban meg lehetett látni bármi szépet, különlegeset, akkor az olyan lányokat, akik tényleg azok is, miért olyan nehéz észrevenni? Fel vagyok háborodva. :D
Bár félreértés ne essék, nem más boldogságát irigyem, igyekszem pozitív maradni, de néha azért most már elgondolkozom, hogy a Herceg lova vajon meghalt, vagy most tényleg, mi van... ? :D
Nem mintha én lennék Marilyn Monroe, vagy valami, de szerintem azon kívül, hogy kicsit fura vagyok és bogaras, nincs velem sok probléma. :D És még azt sem lehet mondani, hogy az édes, napsütötte virágoskert illatú Justin Bieberekre vagy a... nem is tudom, ki számít most olyan nagyon handsome-nak, de mondjuk nem is a Zac Efron hasonmásokra várok. Mindig inkább az érdekes srácok vonzottak, mint a szimplán helyesek.
Most így nem is tudom miért írtam ezt mind le... Na mindegy, a lényeg, hogy szerintem erre a kérdésre nincs is rendes válasz, én maradok a felháborodásnál. :D :)
18:27!
:) hát ilyen pasi tényleg ritka! De az igazság az, azért én ennyire nem vagyok jó! :P Járok bulizgatni, bnőkkel szórakozni, iszunk is, de persze csak mértékkel :))
De ezen kívül nagyon sokmindenre nyitott vagyok :)
És igen..VV és a többi szemét..hát ja..ha nem nézem, már komolyan nem tudok bekapcsolódni az osztálytársaim beszélgetésébe.. mondom ok...
Kivételek vannak szerencsére..de az a kérdés, h vajon hogyan találhatnának egymásra az ilyen kivételes emberkék??
21:55! Érdekeset írtál! :)
És jó, h megírtad! Valahogy én is így lennék vele..renes pasit szeretnék....és nyilván ha neked feltűnik valami a srácban, akkor neked az nyilván különleges, de másnak nem biztos! ;)
Nincs válasz..ez szerintem a sorson, szerencsén múlik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!