Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi lenne a reakciótok ha mennétek az utcán és
hátulról egy ismeretlen fiú belemarkolna a feneketekbe?
.. hát a "pipik" :DD annyira nem örülnének, ha csak úgy lesmárolnál egyet... a seggmegfogásnak se annyira, nem tudhatod, hogy kit hogy érintene, mert pl. van barátja, vagy kiakadna, mert már erőszakoskodtak vele.. de gondolom van olyan is, aki visszatepizna... ;) :D
2011. máj. 29. 20:30
mér mit csináljak, sírjak?:DD
scorpia - elég primitív vagyok hozzá hogy úgy mégjobbat röhögjek rajtuk, amirét azt hitték hogy flörtölök, úgy hoyg segáz =)
2011. máj. 29. 20:32
Jogos =D Bár én találkoztam már félelmetesen nyomulós srácokkal. Elég csúnyán bealáztam és elküldtem melegebb éghajlatra, és még 3 óra elteltével is másztak mint valami undorító takonyfergeteg, ami a mélyébe akar szippantani. Nekem elég félelmetes érzés volt, de jó, ha te nem vagy ilyen ijedős, mint én =D
2011. máj. 29. 20:36
én csak egyetlen egy olyan emberrel találkoztam aki már a végén engem hozott kínos szituba, na de az tényleg fergeteges volt.
az a tipikus romantikus nyáladzós. az egy dolog hogy nem engedte el a kezemet, még végig is nyalta b*szod:DDDD mámrint megcsókolni próbálta... már a végén különböző dolgokról regéltem neki mint pelenkák, bohócokf*szok meg képzelj el akkora bődületes baromságokat, amitől egy értelmes ember öt perc alatt kifekszik.. ez meg csak ült, nézett mélyen a szemembe, idegesítően közel az arcomhoz, szorította a kezem, és kijelentette hogy "olyan más vagy mitn a többi lány, engedd hogy szeresselek" (jahj remélem nem olvassa:DDDD ) nahát ott padlót fogtam és inkább gyalogoltam egy pár megállót:D
2011. máj. 29. 20:41
Velem történt már ilyen,de mivel a srác haladt is tovább így nyilván nem tudtam pofont osztani.Egyébként se tudtam volna szerintem,mert első pillanatra lefagytam.Aztán csak mondtam egy 's*ggfejt',nevettem közben egyet és én is tovább álltam.
2011. máj. 29. 20:42
Nem semmi xD
A kérdezőnek: Ha rám hallgatsz ezen is finomítasz. Olyan már történt velem éjjel, hogy egy vadidegen fiú odarohant hozzám, mélyen a szemembe nézett, megsimogatta az arcomat, és elfutott. No, ezért nem ütöttem, és ha elég gyorsak vagytok senki nem fog, mert teljesen lesokkolnak a szokatlan gesztustól =D Ezen a barátnőm meg én is jót nevettünk, és nem is érzem a mai napig sem sértőnek, inkább poénosnak (leszámítva azt a kicsit paranoid gondolatot, hogy vajon hol lehetett korábban a srác keze... o.O)
2011. máj. 29. 20:47
sztem röhögnék 1-et és utánad kiabállnék hogy ne fuss el jövök 1 seggrepacsival:))))
2011. máj. 29. 21:20
2011. máj. 29. 22:32
19/42 A kérdező kommentje:
Egyébként megcsináltam ezt kb 1 éve egy havernőmmel.Jól odanyúltam neki azt vártam hogy elkezd szitkozódni.Erre nem pofozkodott meg cidrizett,hanem mikor kezdtem volna röhögni ő is odanyúlt.Hallod úgy meglepődtem hogy megugrottam egyet:D
Tuti, hogy pofon vágnálak. De így nem tudom, hogy a helyzet mit hozna ki belőlem pontosan. Lehet, hogy megijednék és elfutnék (ijedős vagyok), ami elég gázul jönne ki, de mindegy... Bulikban is utálom, ha tapiznak, csak ott annyian vannak, hogy nem tudom, hogy ki volt, ott volt már rá példa, hogy konkrétan majdnem megujjaztak, mikor csak úgy elmentem valaki mellett (még jó, hogy vagyok annyira antiribi, hogy bugyit és nacit is hordok), szóval ti azért ne nyomjátok majd ilyen durván. Jó pár taslit fogtok kapni az tuti. 19/L
2011. máj. 30. 15:35
Kapcsolódó kérdések: