Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi lenne a reakciótok ha mennétek az utcán és hátulról egy ismeretlen fiú belemarkolna a feneketekbe?
hát ha k*va jól néztek ki mind a ketten akkor csak finom anyázásba kezdenék, kifejteném hogy mennyire primitív s*ggfejek vagytok.
ha még mellé rondák is vagytok, akkor még ki is röhöglek:D
de az is lehet hogy reflexből ütök, ezt nem tudom. direkt nem verekszem mer felesleges. sokkal jobb alázni:D
Ez a fenékmarkolás ám már mérsékeltebb dolog az eredeti koncepciónknál.
Eredetileg az volt a gondolat hogy odamegyünk,magunkhozrántjuk és lesmároljuk a pipiket.
Ezt azért változtattuk meg mert lehet hogy a hirtelen smárolásnál a meglepődött csaj védelmi reakcióképpen leharapta volna a nyelvünket:D
nekem egyszer a mellemet fogta meg egy srác, én lefagytam, olyan hirtelen történt és gyorsan, hogy szinte fel se fogtam, h mi volt ez.
Utólag nevettünk rajta a barátnőmmel, de akkor még egy hang se jött ki.
20:22
Popsinmarkollak és még röhögnél is rajta?!:O
Öregem te vagy a legjobb csaj,melyik városba is laksz?:D:D:D
Reflexből vagy megismerkedhetne az öklömmel, vagy tökön rúgnám. Volt már, hogy egyik ismerősöm belemarkolt a fenekembe, ő csak egy pofont kapott a tettéért, mert ismerem, és bírom, de tanulja meg hol a határ.
szamóca: az alázás jobb, de ilyen primitív embereket bealázni... sok esetben elég nehéz feladat, mert túl primitívek, hogy magukra vegyék. Még a végén azt hiszik, hogy flörtölsz velük o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!