Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek semmit sem iránta, mégis meg tud bántani. Miért?
Férfi-nő(Én)kapcsolata. Ismerkedünk, ismerkedünk... jól érzem magam a társaságában, szeretek vele lenni. Ritkán találkozunk és amikor eljön az ideje, hogy elváljunk, akkor én nem szívesen hagyom ott. Sajnálom, hogy mennünk kell.
Nem érzek semmit, de mégis meg tud bántani. Ráadásul olyan kis semmiségekkel, amikor meg direkt köcsögösködik azt meg fel sem veszem. Vagy csak ritkán.
Sok mindent elnézek neki, amit másnak nem tennék.
Néha gondolkodom ezen az egészen, de nem jutok sehová sem.
Kicsit bánatos vagyok, kicsit sajnálom, kicsit örülök, de semmi HÚHA! érzésem sincs. Csak az üresség. (és néha szomorúság)
Arra, hogy ha nem érzek iránta semmit, akkor mégis hogyan tudott megbántani a kis hülyeségével?
Mi lehet az oka?
De az a legjobb, hogy még csak vonzalmat sem érzek. Még csak nem is az estem, de baromi jó vele lenni és olyan jól el tudunk hülyülni a másikkal.
De mégis van ez a fájdalom bennem vele kapcsolatban.
Régen voltam szerelmes, úgyhogy már azt sem tudom milyen az.
De nagyon félek, hogy beleszeretek.
Megtaláltam a megfelelő szót: Csalódottság az amit érzek.
Valamiért mindig többet várok a találkozástól és mindig csalódottan távozom róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!