Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek erről a testről (kép),1-10 pontig? Kort is írjatok légyszi!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. máj. 23. 21:05
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Oh, lemaradt a kor: 24
2011. máj. 25. 22:09
 42/49 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 22:08

Köszönöm, végre egy olyan ember,aki ért is hozzá! :)))

Különben nem edzem súlyokkal, hogy ne kopjanak a csontjaim, csak kizárólag saját testsúllyal, heti 3X. Ez alatt a fekvőt, felülést, és hasonlókat értem. Csak kicsit előkészítem magam a súlyzókhoz. :)

És további kommenteket szívesen várok!!! :D

2011. máj. 25. 22:17
 43/49 anonim ***** válasza:

szia

fiúként nem értékelnélek:)

Ezzel az edzéssel amit, most végzel nagyon sok mindent el lehet érni erő szinten is, ne becsüld le.

pl:

http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ

Én már 8 hónapja nyomatom, ezt az edzésmódszert, már mint a saját súllyal való edzést és rengeteget erősödtem. Ha rendesen csinálod pár év alatt simán el lehet jutni ezzel az edzéssel, arra a szintre, amit a csávó videóban produkál. Egykezes fekvő, egykezes húzódzkodás, egylábas guggolás ezek mind elérhetők ezzel az edzésfajtával, mert ez relatív erőd ad, olyat amit a hétköznapokban tudsz hasznosítani, funkcionális erőt ellenben a kondizással, ami nem biztosít ilyen funkcionális erőt. Ha komolyabban érdekel a dolog, és nem csak egy ugródeszka a kondi felé, de amúgy is érdemes elolvasni a Fegyencedzést és a Meztelen harcost.

blogok:

ghettoworkout.blog.hu

calisthenics.blog.hu

convict.blog.hu

2011. máj. 25. 23:30
 44/49 anonim ***** válasza:

Csőőőőőőőőő!

Na, sztem megérdemelsz egy 9-est, csak azért nem adok 10-est mert azt csak az én fiúm kaphat, senki más :D

Nem tudom, mit értettél komoly munkán, hogy fogytál, vagy hogy semmi izom nem volt 1 éve. Mindegy mert gratula és bírlak, hogy ilyen kitartó vagy. Én mióta abbahagytam az edzést (taekwondo) azóta elpunnyadtam és bár érdekes módon vagy 8 kilóval vagyok kevesebb, az izmaim is szépen eltűnedeznek. Akaratgyenge vok ahhoz, hogy idehaza tornázzak, szóval tényleg szuper vagy.

2011. máj. 26. 08:43
 45/49 anonim ***** válasza:

Pirulj csak. Egy ilyen testtel az sem zavarna. Eszméletlen vagy. :)

Én voltam a "szobás" lány. :)

2011. máj. 26. 08:55
 46/49 A kérdező kommentje:
Hát óriási köszönet a "szobás" lánynak :)))
2011. máj. 26. 15:57
 47/49 A kérdező kommentje:
Korodat megtudhatom??? :D
2011. máj. 26. 16:04
 48/49 anonim ***** válasza:

Persze, hogy megtudhatod, Neked bármit. :)

14 éves vagyok.

2011. máj. 26. 17:06
 49/49 anonim válasza:
szerintem jo ugy 7-8 pont korul van:)
2014. jún. 8. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!