Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek erről a testről (kép),1-10 pontig? Kort is írjatok légyszi!
A válasz megírásának időpontja: ma 22:08
Köszönöm, végre egy olyan ember,aki ért is hozzá! :)))
Különben nem edzem súlyokkal, hogy ne kopjanak a csontjaim, csak kizárólag saját testsúllyal, heti 3X. Ez alatt a fekvőt, felülést, és hasonlókat értem. Csak kicsit előkészítem magam a súlyzókhoz. :)
És további kommenteket szívesen várok!!! :D
szia
fiúként nem értékelnélek:)
Ezzel az edzéssel amit, most végzel nagyon sok mindent el lehet érni erő szinten is, ne becsüld le.
pl:
http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ
Én már 8 hónapja nyomatom, ezt az edzésmódszert, már mint a saját súllyal való edzést és rengeteget erősödtem. Ha rendesen csinálod pár év alatt simán el lehet jutni ezzel az edzéssel, arra a szintre, amit a csávó videóban produkál. Egykezes fekvő, egykezes húzódzkodás, egylábas guggolás ezek mind elérhetők ezzel az edzésfajtával, mert ez relatív erőd ad, olyat amit a hétköznapokban tudsz hasznosítani, funkcionális erőt ellenben a kondizással, ami nem biztosít ilyen funkcionális erőt. Ha komolyabban érdekel a dolog, és nem csak egy ugródeszka a kondi felé, de amúgy is érdemes elolvasni a Fegyencedzést és a Meztelen harcost.
blogok:
ghettoworkout.blog.hu
calisthenics.blog.hu
convict.blog.hu
Csőőőőőőőőő!
Na, sztem megérdemelsz egy 9-est, csak azért nem adok 10-est mert azt csak az én fiúm kaphat, senki más :D
Nem tudom, mit értettél komoly munkán, hogy fogytál, vagy hogy semmi izom nem volt 1 éve. Mindegy mert gratula és bírlak, hogy ilyen kitartó vagy. Én mióta abbahagytam az edzést (taekwondo) azóta elpunnyadtam és bár érdekes módon vagy 8 kilóval vagyok kevesebb, az izmaim is szépen eltűnedeznek. Akaratgyenge vok ahhoz, hogy idehaza tornázzak, szóval tényleg szuper vagy.
Pirulj csak. Egy ilyen testtel az sem zavarna. Eszméletlen vagy. :)
Én voltam a "szobás" lány. :)
Persze, hogy megtudhatod, Neked bármit. :)
14 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!