Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek erről a testről (kép),1-10 pontig? Kort is írjatok légyszi!
:DDD
Azért légszi próbáljatok meg pontozni, ennél hátrébb nem tudtam menni az ágy miatt. :)
nekem tökéletes lennél :D 10et kapsz
20L
egy magára valamit is adó nő sem áll szóba olyan férfival, aki egy ilyen legalja oldalra tölt fel magáról képet. nem is nevezném férfinak azt, aki ilyen gyermeteg módon vár visszaigazolást a külvilágtól, önbizalmát így próbálja erősítgetni.
számomra amúgy sem a test a döntő, mivel sosem b.szásra, hanem tartós párkapcsolatra vágytam. (ami meg is van, szóval nem kell megpróbálni sz.r dumákkal felszedni, a többi önbizalomhiányos szűz sz.rfa.szúnak üzenem.)
20/L
Szerintem teljesen jó. A karod lehetne egy nagyon picit vastagabb.
10/9
19/L
Nekunk is jo lenne ám tudni a korod pontozás szempontjából. Mert ha 13-15 vagy akkor 7-8, ha viszont 16< éves vagy, akkor csak 6.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!