Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek erről a testről (kép),1-10 pontig? Kort is írjatok légyszi!
10 :) ;)
Biztos jól nézel ki élőben is ;)
16/L
Mennyi idős vagy?
Akkor lehet választ adni.
Ha 14 jó, 17 átlagos, még elmegy, 19 meg már kevés.
Ha tényleg csak 15 vagy, akkor teljesen jó, 7-10 pont attól függően, hogy milyen magas vagy, mert az sajnos nem látszik.
23/L
A képről az a véleményem,hogy sz*r a minősége alig látszik valami,így nem pontozok.
21/N
Hát nem zavarnálak ki a szobámból,ha egyszer beállítanál így az biztos. :)
Nekem nagyon bejön ez a fajta férfi (fiú) test.
10/10.
Először is kicsit offolnék: Tiszteletem amiért ilyen bírkatürelemmel és békésen válaszoltál az eddigi negatív kommentekre. Másodszor, mégnagyobb tiszteletem, amiért rendszeresen sportolsz.
A korodhoz képest, nagyon jó fizikummal rendelkezhetsz. Ha megengetsz egy általános jótanácsot a régi iskola szerint a te korodban még nem érdemes komoly súlyokat használni. Sőt, sokkal jobb max szálkásítani és egyébbként, csak aerob és saját testsúlyal vézett/tornász/ gyakorlatokat végezni. Tehát a tömegnövelő, így 6 vagy annál kevesebb ismétlésszámot igénylő testépítő gyakorlatok kerülendőek a te korodban.
Sajnos a fiatalok nem tartják be ezt a szabályt, ami nem tesz jót a fejlődésüknek, legfőképpen nem az izületeiknek és a csontjaiknak. A spotripar pedig nem elég becsületes, hogy unos untalan hírdesse, hiszen ez üzlet, pénzről szól.
Mind ez általánosságban érvényes. Nem tudom illik e rád. Ha igen, akkor komolyan vedd fontolóra, hogy e szerint módósisd az edzéstervedet. Késöbb, olyan 18 éves korod után még bőven ráérsz majd tömeget növelni. Sportolni, pedig nem érdemes csak a kinézet miatt. S ha valaki komolyan elkezdi, akkor az az élete részévé kell(ene) válnia, így élete végéig kell(ene) terveznie és csinálnia.
A kérdésedre válaszolva: 8/10. Szerintem nyugodtan felszedhetnél magadra pát kiló felesleget is, ha tudsz. Sokkal egészségesebb lenne, és talán természetesebb hatású is. Továbbá kecésbé látszanál vékonynak. Ami amúgy egyáltalán nem baj ha az a normális testalkatod s nem valami más oka van.
Késöbb még sokat fog változni a tested pl. nő erősödik, vastagodik, így egyáltalán ne gondold azt végleges a mostani állapotod.
Sok szerencsét és egészséges valamint kellemes sportolást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!