Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13éves vagyok és még mindig nem jött meg a menszeszem . Segííítsetek nekkem ez baj?
Örülj neki, legalább nem fetrengsz egész délután az ágyadon görcsölve, mint én tegnap. :( Amúgy 16 éves korodig kell megjönnie. Mindenki máskor érik. Ha már van melled és szőröd, akkor valószínűleg a vérzésre sem kell már sokat várnod.
15/l
nyugi én is igy voltam ezzel. pont a 14 ik szülinapom után pár nappal jött meg bozalmas roszkor de azota inkább visszamennék :D nyugi ez inkább jo !!
14/L
uristen ez nagyon gáz ha még nem jött meg !!!:/
szerintem azonnal fordulj orvoshoz mert lehet h nem lehet majd gyereked!!
Nekem még mindig nem jött meg pedig már 17 vagyok.
/F
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-23 15:48 egyáltalán nincs igazad !
Nem ciki, ahogy már előttem is leírták egy páran, 16éves korodig kell h megjöjjön.
én 13és fél voltam amikor megjött. Én is vártam nagyon de most minden pénzért visszaadnám xd :D.
de egyrészt örülök is mert így kiderült h egészséges vagyok :D
te meg még várj egy kicsit, most van fejlődőbe a szervezeted....majd ha megjelenik rajtad a szemérem szőrzet, meg nő a cicid (vagyis ki nőiesedel) és ha lesz fehérfolyásod. ha ezek meglesznek akkor már elég közel van a menstruáció :D
Nyugi!
Én 17 éves voltam mikor megjött!
Ne izgulj,nem maradsz le semmiről!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!