Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pfff. Segííítsetek, légyszi!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pfff. Segííítsetek, légyszi! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet,hogy nem tudom hogy döntsek. A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt,imádom,imád. A gond ott van, hogy igazán baráti társaságunk nincs. Kétszer mennénk nyaralni idén barátokkal, egyszer az enyéimmel,akik amúgy engem nem is vettek soha be igazán a bandába,csak így nyáron tartjuk inkább a kapcsolatot meg hát egyikük osztálytársam,a legjobb barátnőm,vele vagyok inkább kapcsolatban ilyen napi szinten.Én tudok a többiekről hiszen kérdezgetem mindig,de mégsem tartozok közéjük.A banda korunkbeliekből áll,kicsit kisebbek,kicsit nagyobbak is vannak,van ugyan köztük igaz 8 évvel idősebb is,de az is korunkbelivel jár,lányok is fiuk is vannak,így velük jó nyaralni,a barátomat is nyugodt szívvel vinném,tudom hogy ellenne,ismeri is már őket nagyjából,barátnőm meg neki is a barátja. De van a pasimnak egy barátja,na ő már 6 évvel nagyobb, és vele is mennénk nyaralni.Jó fej,eddig oké is,de hozná a haverjait,akik szintén idősebbek ugye mint mi,akiket én egyáltalán nem ismerek,és akik CSAK fiúk. Tehát én lennék egyedül lány :S.Gondolom jól ellennénk a barátommal,mert tudom hogy kettesben oké minden.De hát az milyen hogy velük megyünk és nem is velük vagyunk?Ha meg mégis velük vagyunk akkor meg elég gáz egyedüli lányként,5 napig csak fiúkkal,szétunnám magam nem?Meg hát a strandon is érdekes lenne...nem tudom mit tegyek.Anyám engedett volna,mikor mondtam h csak én leszek lány,akkor meg "jó hogy nem megyek már el egyedül 6 fiúval?!"...:S De nem akarom megbántani a barátomat se, hogy az legyen hogy az én barátaimmal mentünk,az övével meg nem. Meg hogy amit ő eltervez az sosem sikerül :S.Sajnálom szegényt,tényleg,igazán,de ha egy lány jönne legalább, szavam se lenne...lehet apa amúgy sem engedne így,hogy nem ismeri a társaságot,de ha igen,akkor rajtam múlik.Mit tegyek?Segítsetek tanácsokkal légyszíves,köszönöm
2010. jún. 13. 00:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia, a korodat nem írtad meg, illetve a Párod korát sem.

Értem a dilemmát, és jogos, de ha ennyire zavarna, hogy egyedüli lány lennél, hívj el egy barátnődet.

Illetve nem értem, a Párod haverjainak nincs bnője?

Üljetek le ketten, és beszéljétek meg!

Ha kedvesen elmondod Neki, hogy ez zavar, meg fogja érteni!

Ha mégsem, akkor sajnos ennek a kapcsolatnak semmi értelme!

2010. jún. 13. 00:40
 2/6 A kérdező kommentje:

én 18 ő 19,osztálytársak vagyunk

a barátnőim..hmmm :S kettő van igazából,az egyiket a pasim utálja,illetve a lány barátja tuti nem jönne el,a lánynak se lenne pénze,így ő kilőve...

a másik a már említett,hát ő sem jönne mert a barátját nem hozhatná,aki amúgy kisebb egy évvel tőlünk,pénze neki sincs,és az anyja sem engedné el,ami még ezeket is felülmúlja nem szeret velünk jönni úgy ha hárman vagyunk,mert úgy kellemetlenül érzi magát :S szóval nincs akit hívhatnék

a fiúknak meg nincs barátnője :S én sem értem hogy lehet hogy egyiknek sincs...páromnak a barátja aki hívja a többieket is nemrég szakított a csajával neki azért nincs,talán egy fiúnak van,de ez egyáltalán nem biztos,mondtam hogy derítse ki és ha jön egy csaj akkor megyek,de hát neki ez sem tetszik,pedig én igyekszem...csak mindig én vagyok rossz :(

azt állítja ő eljönne akár egy csapat lánnyal is egyedüli fiúkén hogy VELEM legyen,de ezt könnyű úgy mondani hogy nem éles a helyzet,láttatlanban bármit lehet mondani :(

jah és kijelentette hogy ha én nem megyek ,akkor ő sem,hiába mondtam hogy menjen el és legyenek csak fiúk

2010. jún. 13. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elmennék. Bár attól függ, mennyire jössz ki úgy alapjáraton a fiúkkal. Nekem pl. mindig is sok fiúbarátom volt, és sokszor jobban kijövök velük, mint a lányokkal. Most is egyik nap a barátom haverjaival megyünk "vizsgasiratóra" és ők hívtak el, pedig csak párszor találkoztunk, és nem is egy egyetemre járok velük. Én leszek az egyedüli lány- a többi fiúnak nincs barátnője. Kicsit félek, hogy majd olyan témák jönnek fel, amikhez nem nagyon értek (pl az ő egyetemük), de minden ilyen helyzetben igyekszem valamit hozzászólni a dolgokhoz (eddig is ezt tettem, ha találkoztunk...:$). Én szívesen megyek, és majd igyekszem "bedobni" magam, hogy ne nézzenek ki maguk közül, hanem befogadjanak, és utána ne mondják a barátomnak, hogy milyen gáz csaja van, és jobb lenne, ha Ő is facér lenne..

Tudom, egy este nem ugyanolyan, mint egy nyaralás, de ha arra hívnának, akkor is elmennék, és akkor is próbálnám megmutatni a legjobb oldalam. Nem feltétlenül kell folyton a barátoddal lenned, ha elmentek, vagy legalábbis nem kell egymáson lógni folyamatosan. Ha könnyen barátkozol fiúkkal, akkor haverkodj össze velük- mutasd meg nekik, hogy belevaló csaj vagy és a pasid nem véletlenül van Veled. A fiúkkal jól el lehet ám ökörködni :D

2010. jún. 13. 01:08
 4/6 anonim ***** válasza:
én kifejezetten örülnék, ha ennyi fiúval mennék, sokkal jobban kijövök velük mint a lányokkal. én tavaly egy vegyes baráti társasággal mentem az exbarátoméval) és csak a fiúkkal sikerült jóba kerülnöm, de nyilván ha te inkább a csajos típus vagy, akkor nehezebb a dolod. de sztem azért menjetek el, süss nekik palacsintát stb, egyből mindeki szeretni fog:DD
2010. jún. 13. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:

én voltam már együtt ennyi idősen csupán 3 fiúval nyaralni, közülük az egyik az aktuális barátom volt.az kevesebb volt, mint 5 nap, és a másik két sráccal is jóban voltam, DE:

a rendetlenség és kosz amit a nyaralóban alakítottak, engem teljesen leterhelt,minden nap én csináltam a kaját(ha nem a strandon ettünk),semmilyen házimunkához sem értettek, és baromi lassan és hanyagul végezték amit rájuk bíztam.ha elmentek a boltban, a lista felét elfelejtették, és egyszerűen mindig mást akartak csinálni, mint én...szóval próbáld meg megbeszélni a barátoddal, h neked lánytársaságra van szükséged, mert bár mi lányok szeretjük a fiúkat, a szerelmünket meg különösen, de még a legjobb fiúhaverokkal is nehéz ilyenkor kijönni...

sok sikert

20/L

2010. jún. 14. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Vidd a legjobb barátnődet :) és már is vagytok ketten lányok. nem lenne ok? :) v még egy csajt és akkor már hárman vagytok.
2010. jún. 15. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!