Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "melegek" mért szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "melegek" mért szeretnek felvonulni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem az összes homo csinálja ezt,de akkor is kíváncsi lennék,mi motiválja őket erre?Ennyire szeretik a baleseti sebészet légkörét vagy mi?Esetleg imponál nekik hogy sok izmos rendőr között mehetnek végig? :D
2011. máj. 22. 18:53
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ó,kössz :)
2011. máj. 22. 20:02
 12/25 anonim ***** válasza:
A melegek nagy többsége nem volnul fel, sőt ellenzi a felvonulást (köztük én is), mivel a meglehetősen szűk látókörű társadalmunk a felvonulások láttán az összes meleget női ruhába öltöző, pávatollal a seggében magát riszáló díszbu..nak titulálja, pedig sokunkról mégcsak véletlenül sem mondanád meg, hogy meleg. A felvonulás tehát jelenleg hazánkban szerintem sokkal többet árt a melegek megítélésének, mint amennyit használ. Viszont az ellentüntetők viselkedése még inkább elítélendő, mivel normálisan működő társadalomban az nem fordulhatna elő, hogy valaki egy féltéglát vág embertársa fejéhez azért, mert elítéli szexuális hovatartozásának megnyilvánulását.
2011. máj. 22. 20:07
 13/25 anonim ***** válasza:
20:07 A hozzád hasonlókat tényleg nem kell megdobálni (egyébként féltéglával sose dobálóztak), de akik a felvonuló ratyikat dobálják, azokat maximálisan megértem!
2011. máj. 22. 20:09
 14/25 anonim ***** válasza:
Mert szeretnek táncolni a jogaikért
2011. máj. 22. 20:31
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ha mi heterók vonulnánk fel, és mutogatnánk a testrészeinket, akkor közszeméremsértés vádjával már vinnének is el.

Engem nem zavar egy meleg, amíg nem dörgöli az orrom alá, és amíg nem áll le nyilvános helyen pettingelni a párjával. (Bár azt heteróknál se nagyon csípem).

2011. máj. 22. 20:42
 16/25 anonim ***** válasza:

Én leszbikus vagyok, és nagyon is ellenzem ezt a felvonulósdit, ritka undorító dolognak tartom ,és komolyan nem is csodálom h az ilyenek miatt vesznek egy kalap alá mindenkit, és megy a b*zizás meg a miegymás, csak gratulálni tudok azoknak akik ott felvonulnak.

20/L

2011. máj. 22. 20:56
 17/25 anonim ***** válasza:

Mert a szifilisztől szétrohadt agyukkal már nem képesek értelmesen gondolkozni. Amellett, hogy felháborító és szándékosan provokálják az embereket - Jézusnak is két apja volt plakátokkal és hasonlókkal - rengeteg pénzbe kerül. Ilyenkor persze van több tucat rendőr, de ha a bűnözőket kell üldözni, akkor nincs egy se.

Csak egyetlen egyszer rendeznének olyan felvonulást, ahol se védőkorlát, se rendőr nincs. Az biztos, hogy jövőre nem merészkednének ki az utcára.

2011. máj. 22. 21:05
 18/25 anonim ***** válasza:

"...de ha mi heterók vonulnánk fel, és mutogatnánk a testrészeinket, akkor közszeméremsértés vádjával már vinnének is el."

Ha mi heterók vonulnánk fel a sok degenerált jogvédő egyből elárasztaná a médiát, hogy ez a melegfelvonulás ellen jött létre, mert a gonosz kirekesztő heterók így akarják megfélemlíteni szegény melegeket.

De a feltevés amúgy jogos. Ennyi erővel nekünk, heteróknak is jogunk lenne felvonulást tartani, hogy fogadjanak el bennünket.

2011. máj. 22. 21:08
 19/25 anonim ***** válasza:
70%

Én azért szeretnék felvonulni, mert szeretnék egy színes, mégis egyszerű és természetes, sokféleséget, kiegyensúlyozottságot jelölő közeget.

A jelenlétemmel szeretném közölni azokkal a barátaimmal, akik a szerelmük nevét másik nem kitalált nevére cserélik fel, még előttem is; hogy lehet természetes, nyugodt életet élni mások előtt is, nem kell a félelem miatt egy életre szorongani és hazudni, még önmaguk előtt is.

(Szeretném megmutatni, hogy civil ruhában, kéz-a-kézben sétálva a barátnőmmel jelen vagyok a társadalomban, létezem, és higgadtságommal, emberségemmel példa tudok lenni a bújkáló, emiatt szorongó, depresszív ismerőseimnek.)

Felvonulok két barátom miatt, mert a szüleik egyik napról a másikra kidobták őket otthonról, gondolkodás, pici támogatás nélkül és hagyták volna őket éhenhalni, szakma/munka nélkül, 18 évesen.

Felvonulok, mert nem éreztem magamat egyenlőnek a heterókkal, amikor megtámadtak bennünket, barátnőmet és engem, csak azért, mert kézenfogva sétáltunk hazafelé (vonaglás, pávatollak, botránykeltés nélkül).

- Személyes vélemény: Sokszor mondják a heterók, hogy miért kell mutogatnunk magukat? Hagyjuk a magánéletünket a négy fal között. Igaz, szexualitás privát dolog, de egy párkapcsolat nem csak ebből áll. Egy karikagyűrű, bekeretezett fénykép a munkahelyen egy heterótól jelzés, nyilvános megélés, vállalás. Én ugyanígy szeretném megmutatni magam anélkül, hogy orrbavágnának. És ehhez az kell, hogy természetesnek lássanak. Félig-meddig már sikerül, de örülnék, ha nem kéne gázsprayt cipelnem az övtáskámban.)

Természetesen fenntartom, hogy a magyarországi meleg méltóság menetei még nem elég felnőttek, letisztultak - lenne elég csiszolnivaló az alapértékrendben, változtatnivaló az okokban és a megközelítésben. Dacból nem lehet elérni semmit. Én nem dacból szeretnék menni. És ha úgy érzem, nincs több magába forduló, saját és mások életét rombadöntő meleg, leszbikus és transznemű, akkor nem érzem szükségét, hogy felvonuljak.

2011. máj. 22. 22:53
 20/25 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:az érvelésed egy része szerintem helyes(attól még nem fogadom el a "melegséget",de értem mit akarsz mondani),ellenben nem értem mért hiszitek azt hogy a nyilvános vonaglással és provokálással bármit is elérhettek,ez csak szítja az irántatok érzett gyűlöletet és megnemértést...Magyarország nagy történeti múltú,konzervatív ország,sok helyen már elfogadott,hogy meleg párok kéz a kézben sétálhatnak,de itt nem...nem tudom mért kell az életről alkotott saját elképzeléseteket a többségi társadalomra erőltetni(akárcsak azon a szinten is,hogy látnunk kell).Azokat sem támogatom,akik a békésen sétáló meleg "párokat" péppé verik,azt viszont igen is támogatom,hogy a gyermekeinknek ne kelljen látnia őket.Ezt biztos meg lehetne valahogy oldani..és ha ebben ti is partnerek lennétek,és nem csak vakon küzdenétek a valamiért természetesnek hitt "jogaitokért",akkor akár kompromisszum is születhetne.

Ja,az a megállapításom hogy nem kell valakit sz@rrá verni mert homokos,nem vonatkozik a melegfelvonulás résztvevőire...az színtiszta provokáció,a magyar hagyományok és a többségi társadalom arcul köpése...

2011. máj. 23. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!