Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántál már meg szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántál már meg szakítást?

Figyelt kérdés
Ha igen a válasz, írjátok le miért és mi történt!
2011. máj. 19. 16:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mindig én szakítottam, és mindig megbántam.
2011. máj. 21. 23:00
 12/12 B.angel ***** válasza:

Relatív. Az első pár hónapban úgy éreztem megbántam, aztán meg elmúlt ez az érzés, mert fiatalok is voltunk, ő nagyon gyerekes volt, szóval így utólag visszanézve már nem bánom. Ha én mondom ki a szakítást, annak oka van, tehát eleve nem bánhatom túlzottan. Persze vannak kivételek, amikor valami miatt szakítanom kell valakivel, de szeretem.

Hogy mi történt? Megláttam az exével a házuk előtt és képes volt nekem annyit mondani csak, hogy helloszia.. És akkor még a barátnője voltam. Mondanom sem kell, kiadtam az útját! Jól tettem, mint kiderült, mert aznap már újra össze is jöttek a drágalátos kis exével. :)

A mostani szakítást se bánom. Megint az ex van a képben. Így eldöntöttem, többé nem szeretnék pasit magamnak. Tudom, nem jó hozzáállás, de már beleuntam, hogy nincs egy olyan se, akit szerethetnék, mert ott vannak azok a fránya exek. Így jártam!

2011. jún. 14. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!