Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántál már meg szakítást?
Relatív. Az első pár hónapban úgy éreztem megbántam, aztán meg elmúlt ez az érzés, mert fiatalok is voltunk, ő nagyon gyerekes volt, szóval így utólag visszanézve már nem bánom. Ha én mondom ki a szakítást, annak oka van, tehát eleve nem bánhatom túlzottan. Persze vannak kivételek, amikor valami miatt szakítanom kell valakivel, de szeretem.
Hogy mi történt? Megláttam az exével a házuk előtt és képes volt nekem annyit mondani csak, hogy helloszia.. És akkor még a barátnője voltam. Mondanom sem kell, kiadtam az útját! Jól tettem, mint kiderült, mert aznap már újra össze is jöttek a drágalátos kis exével. :)
A mostani szakítást se bánom. Megint az ex van a képben. Így eldöntöttem, többé nem szeretnék pasit magamnak. Tudom, nem jó hozzáállás, de már beleuntam, hogy nincs egy olyan se, akit szerethetnék, mert ott vannak azok a fránya exek. Így jártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!