Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan, hogy valami visszafordithatatlant nagyon bantal?
Figyelt kérdés
Hogy tetted tul magad rajta? Akinek van kedve elmondhatja, hogy mi is az amit bant akinek nincs kedve nem. Egyebkent nekem nincsen.2011. aug. 31. 19:47
2/4 anonim válasza:
A lehetetlen nem létezik! Az ember maga a csoda.
3/4 anonim válasza:
Igen.És míg élek bánni is fogom.Olyan embert szeretek aki nem érdemli meg.
Hidd el elég ez hozzá.Én 2 éven keresztül nem tudtam tul tenni még magam rajta,de igyekszem.
Egy nagyon jó tipp ami nekem sokat segített,filmez rengeteget!!Nézz minél több komédia filmet az majd elveri a bánatodat!
4/4 anonim válasza:
Nem feküdtem rá a felsőfokú nyelvvizsgára/emelt szintű érettségire mikor még friss volt a nyelvtudásom, és sok fölösleges dologra adtam ki pénzt.
Ja, hogy ez szerelem, szex témakör :D akkor nincs. Párszor még tizenéves koromban hoztam magam nagyon kellemetlen szituációba, ami szerintem a lelki fejlődésemhez sem lett volna nélkülözhetetlen, de annyira szörnyű következményeik nincsenek, hogy ezen rágódjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!