Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen jó pasi vagyok?
A suliban a legtöbb csaj odavan értem. Nem értem, hogy miért.? Tényleg jobban nézek ki az átlagnál? Lehet, hogy azért jövök be nekik, mert sokszor hangosan, menőzve beszélek? Várom a jó csajok válaszát!
gyerekek muszáj polgárpukkasztanom nem íbrom ki XDD
egyik szavatokkal ütitek a másikat.
nap hosszat megy a rinyálás hogy jahj ahj ezek a nők csak a bunkó pasikat szeretik, és ez mirét van így és mittomén, mert ez folyik már a csapból is.
most itt van - elvileg - egy teljes emberi példány a ketrec mögött, hogy szemléljétek. erre közlitek hoyg az ilyen ugyan senki nem szereti, mert a nők a kedves fiúkat szeretik?
hát sültkrumpli legyek ha értelek titeket.
Nem vagy ilyen jó pasi, sőt olyan téeccséges gyerek sem, mint tsz-tag! Kapát még nem láttál mi, fiacskám? Hogy a holló vájja ki a szemed a rossebegyemeg, állandóan csak a gép, gép, internyet!
72/L
Marika néni
Kiskunszentmotorosi
többet kéne tükörbe nézned mint nagyítóba..akkor talán látnád magad reálisan és nem lenne ilyen hülye önértékelési problémáid hogy, felgyere ide és megkérdezd, hogy vajon jó pasi vagyok?minek hatására reméled ,hogy a sok hülye p*csa majd a karjaidba omlik,ódákat zengenek rólad....akik nem használnának ki...sztem a suliban sincs oda érted senki, vagy nem jöttél volna ide sztároltatni magad. de a nagy szád és a hátsó szándékod visszatetszést kelt...és még panaszkodsz hogy nem tetszenek a hozzászólások.
egy jó csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!