Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen jó pasi vagyok?
Figyelt kérdés
A suliban a legtöbb csaj odavan értem. Nem értem, hogy miért.? Tényleg jobban nézek ki az átlagnál? Lehet, hogy azért jövök be nekik, mert sokszor hangosan, menőzve beszélek? Várom a jó csajok válaszát!
2011. máj. 18. 23:16
1/121 tsz-tag válasza:
hehh te egy kis k.csög vagy szerintem nem jó pali :D
2/121 anonim válasza:
Nem tudom miért, de nem nézel ki jobban az átlagnál, sőt...:D
3/121 anonim válasza:
akárhogy nézhetnél ki felőlem, akkor is taszítónak találnám, ha "hangosan, menőzve" beszélnél.
4/121 A kérdező kommentje:
Nem értem mi ezzel a baj. Manapság ez kell a nőknek. Ha bejön míért ne?
2011. máj. 18. 23:23
5/121 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDD ezek a kedvenc kérdéseim.
Ha olyan sikeres vagy a lányok körében, minek teszel fel ilyen kérdést?
Na gyere, megfoghatod a seggem.
6/121 A kérdező kommentje:
Igen, sikeres vagyok náluk. Zavar téged? Fogadog szóba se állnék veled. Mondtam, hogy csaj jó csajok irjanak!
2011. máj. 18. 23:24
7/121 anonim válasza:
Ugyanmár, ezt te se mondhatod komolyan, hogy ez kell a nőknek. Talán rövidtávon buknak rá, de semmi más nem vagy nekik, csak váltanak rád egy 10alkalmas bérletet és tovább állnak. Ha neked ez kielégítő, akkor legyél csak paraszt továbbra is.
8/121 anonim válasza:
Fú látom, az izgalomtól már írni se tudsz :D
9/121 anonim válasza:
Nekem nagyon bejössz!
Hogy tetszem neked? [link]
10/121 A kérdező kommentje:
A külsőm igenis bejön nekik. A tobbiek a suliban még féltékenyek is rám! Ez van. Nem tehetek rólla
2011. máj. 18. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!