Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen jó pasi vagyok?
A suliban a legtöbb csaj odavan értem. Nem értem, hogy miért.? Tényleg jobban nézek ki az átlagnál? Lehet, hogy azért jövök be nekik, mert sokszor hangosan, menőzve beszélek? Várom a jó csajok válaszát!
Nekem a stílusodból inkább az jön le h nagyképű majom vagy. És igen, igaz h manapság a tizenéves korosztálynak ez bejön.
22/L
OFF: honnan tudod megállapítani kép nélkül h vki nem jó csaj?:D
amúgy nekem nem tetszel. ez a "menőzve beszélek" a kis 15-16 pláza p**nak biztosan bejön(Tiszt a kiv!)
Nekem meg az jön le, hogy netfuggő, dagadt némberek irkálnak ide. Ha jó és értelmes csaj lennél, megértenéd a dolgokat. Kopj le, ilyenekkel nem állok le. (N)
A kulsőmrő kérdeztem nem a stílusomról!
23:27 az első.
ez a kép haláli:):):)
bárcsak igazad lenne.. sajnos ki kell, h ábrándítsalak, se netfüggő se dagadt se némber nem vagyok.
csak nem 13-14 éves. mondtam lehet valakinek ez jön be. gondolj már bele milyen lenne ha mindenkinek ugyan az tetszene?!?!
és a külsődre is választ adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!