Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen jó pasi vagyok?
Figyelt kérdés
A suliban a legtöbb csaj odavan értem. Nem értem, hogy miért.? Tényleg jobban nézek ki az átlagnál? Lehet, hogy azért jövök be nekik, mert sokszor hangosan, menőzve beszélek? Várom a jó csajok válaszát!
2011. máj. 18. 23:16
111/121 anonim válasza:
És szerinted ezzel el van intézve, hogy kamu aztán megyek aludni?! Akit feltettél, és véletlen a tudtára jut, picikét el fog veled beszélgetni, azt garantálom!
112/121 anonim válasza:
És akiről a képet feltetted tud róla, vagy engedély nélkül játszol a személyiségi jogaival?
114/121 anonim válasza:
Mint vmi elb@szott informatikus...
115/121 anonim válasza:
szerintem helyes vagy, jó pasi....lennél.... de ezzel a nagyképű bunkó szöveggel nagyon elrontanád az összképet
21/L
116/121 anonim válasza:
bocs, csak most olvastam végig, h kamu :) szóval tárgytalan...
117/121 sz12 válasza:
tsz-tag: köszönöm szépen utólag is:)
szamóca: igazad van.
amúgy meg nem tudom kedves kérdező, h mi a baj, hiszen mindenki elmondta a kérdésedre a választ.
118/121 anonim válasza:
Lábméreted egyenlő-e az IQ szintedeel...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!